e-Devlet üzerinden internet aboneliği feshetmek

Nowitzer

Megapat
Katılım
23 Kasım 2015
Mesajlar
7.963
Makaleler
42
Çözümler
29
e-Devlet üzerinden taahhüt sürecinde, internet aboneliği fesheden var mı arkadaşlar? Sonuç ne oldu, ücret ödediniz mi? Teşekkürler.
 
Hiç yapmadım. Yapabilmek için E imza veya türevleri gerekiyor. En kolayı E imza almak. Telefon hattın senin üzerine olmasa bile o numaraya kendininmiş gibi E imza alıp o şekilde E devletten bu işleri yapabiliyorsun. Taahhüt varsa ve abonelikten çıkacaksan cezasını ödüyorsun. Ödememe olayı tüketici hakem heyetine başvuranlarda oluyor.
 
E-imza ya da internet bankacılığıyla giriş yöntemi kullanılarak fesih talebinde bulunulabiliyor. Devam eden taahhüt varsa yönetmelik maddesini inceleyiniz;


(*Belki birinin işine yarar diye maddedeki hesabı örneklendireyim: Basılı ya da PDF formatındaki faturanızı sağlayıcının online işlemlerinden indirip 2. sayfada size taahhüt kapsamında sunulan indirimleri kontrol edin öncelikle.

Örneğin; taahhütlü aboneliğinizin sabit faturası 50 TL, aynı tarifenin taahhütsüz hali 75 TL ise 1 yıllık taahhüt kapsamında aylık 25 TL indirim sunuluyor. 4. ayda fesih talebinde bulunursanız size sunulan 4 X 25 = 100 TL indirim ile bundan sonra taahhütün kalan 8 aylık süresinde sunulacak 8 X 25 = 200 TL arasından düşük olanı yani 100 TL'yi sizden erken fesih ücreti olarak alabilirler. Bu bir internet aboneliğiyse buna cihaz ücreti, bağlantı ücreti vb. bedelleri de dahil etmeniz gerekebilir)
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı