U UYGARTmL Hectopat Katılım 19 Ağustos 2020 Mesajlar 5 15 Temmuz 2024 #1 Merhaba kimlik resmimin JPG formatını indirmem lazım. e-Devlet uygulaması üzerinden bu işlemi gerçekleştirmek mümkün mü? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Temmuz 2024
Merhaba kimlik resmimin JPG formatını indirmem lazım. e-Devlet uygulaması üzerinden bu işlemi gerçekleştirmek mümkün mü?
tearsbeforecrying Decapat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 674 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Diğer 15 Temmuz 2024 #2 Hayır. Kimliğini cep telefonu ile çeksen? Ya da tarayıcı-yazıcın yok mu? Artı 0 Eksi
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.347 Makaleler 8 Çözümler 179 15 Temmuz 2024 #3 Öyle bir hizmeti yok e-Devlet'in. Telefonla fotoğrafını çekip JPG olarak dönüştürebilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS U UYGARTmL Hectopat Katılım 19 Ağustos 2020 Mesajlar 5 15 Temmuz 2024 #4 tearsbeforecrying dedi: Hayır. Kimliğini cep telefonu ile çeksen? Ya da tarayıcı-yazıcın yok mu? Genişletmek için tıkla... tarayıcım var pc google chrome kullanıyorum. Sadece kimlik resmimi jpg formatında edinmek istiyorum Artı 0 Eksi
tearsbeforecrying dedi: Hayır. Kimliğini cep telefonu ile çeksen? Ya da tarayıcı-yazıcın yok mu? Genişletmek için tıkla... tarayıcım var pc google chrome kullanıyorum. Sadece kimlik resmimi jpg formatında edinmek istiyorum
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.347 Makaleler 8 Çözümler 179 15 Temmuz 2024 #5 UYGARTmL dedi: Tarayıcım var PC Google Chrome kullanıyorum. Sadece kimlik resmimi JPG formatında edinmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam telefonunuz yok mu? Fotoğrafını çekin işte. Artı 0 Eksi
UYGARTmL dedi: Tarayıcım var PC Google Chrome kullanıyorum. Sadece kimlik resmimi JPG formatında edinmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam telefonunuz yok mu? Fotoğrafını çekin işte.
KS KS U UYGARTmL Hectopat Katılım 19 Ağustos 2020 Mesajlar 5 15 Temmuz 2024 #6 XPLSG dedi: Öyle bir hizmeti yok e-Devlet'in. Telefonla fotoğrafını çekip JPG olarak dönüştürebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sanırım son çare bu kalitesiz olucaktır ama hiç yoktan iyi. Artı 0 Eksi
XPLSG dedi: Öyle bir hizmeti yok e-Devlet'in. Telefonla fotoğrafını çekip JPG olarak dönüştürebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sanırım son çare bu kalitesiz olucaktır ama hiç yoktan iyi.
kerem_34 Kilopat Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 622 Çözümler 6 6 Ekim 2024 #7 E-Devlet ile ÖSYM AİS'e giriş yapıp soldan "Fotoğraf Bilgilerim" sekmesindeki fotoğrafınıza sağ tıklayıp farklı kaydet yapabilirsiniz. Artı 1 Eksi
E-Devlet ile ÖSYM AİS'e giriş yapıp soldan "Fotoğraf Bilgilerim" sekmesindeki fotoğrafınıza sağ tıklayıp farklı kaydet yapabilirsiniz.