Uğraşmıyorum hocam bu işlerle. Sunucuya öylesine girdim zaten. Yaş tespiti yaptım![]()
Hepsi 13 yaşındaki ergenler konu açmaya değmezdi bu İddia'da sahte bence.
Tespit ettiyseniz 5 yaş düşürün.
0 yaş çıkıyor bu denklem tarihe geçsin.
Uğraşmıyorum hocam bu işlerle. Sunucuya öylesine girdim zaten. Yaş tespiti yaptım![]()
Tespit ettiyseniz 5 yaş düşürün.
Sahte degil hocam. Bazi Telegram gruplari var. Surekli panel linkleri paylasiyorlar. Sorunsuz calisiyor cogu. Kisacasi bilgilerimiz her yerde dolasiyor gercekten.Hepsi 13 yaşındaki ergenler konu açmaya değmezdi bu İddia'da sahte bence.
Öyle bir kanun yok. Adam gibi işini yaparlarsa veri falan sızmaz.Ben birilerini övmüyorum, veya kötülemiyorum sadece bu durumun bu kadar abartılmaması gerektiğinden bahsediyorum gönül isterdi ki keşke böyle olmasa ama 21. yüzyıl kanunları...
Haklısınız.Öyle bir kanun yok. Adam gibi işini yaparlarsa veri falan sızmaz.
Sahte degil hocam. Bazi Telegram gruplari var. Surekli panel linkleri paylasiyorlar. Sorunsuz calisiyor cogu. Kisacasi bilgilerimiz her yerde dolasiyor gercekten.
Inanin, mumkun hocam. Sadece VPN kullanarak yapilabiliyor.Dostum bulamazlar öyle kolay kolay ben siber güvenlikçiyim senin adını, yaşadığın şehri ve soy adını kullanarak sana ulaşamam.
Inanin, mumkun hocam. Sadece VPN kullanarak yapilabiliyor.
Merhaba! Son birkaç saattir internette böyle bir haber dolanıyor. Cumhuriyet, t-24, onedio, gazete duvar ve daha bir sürü haber kaynağından paylaşıldı. Ortada +85 milyon veri söz konusu. Doğruluk payı nedir? Eğer gerçek ise bu veriler yeniden 15-16 yaşında çocukların eline düşerse neler yapılabilir? Diğer yıllarda çalınan veriler ile araç sigortası dahi sorgulanabiliyordu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.