e-Devlet'ten askerlik erteleme nasıl yapılır?

xezca

Hectopat
MSB'nin sitesinden yazılanı ve böyle forumlarda yazılanı uyguladım fakat bir türlü beceremedim. Lise mezunları dahil 2 sene erteleme hakkı olduğu yazıyor ama ne “erteleme başvurusu” ne de “asal yoklama” yazınca erteleme ile alakalı hiçbir şey çıkmıyor. Nasıl yapacağım?

Son düzenleyen: Moderatör:
MSB'nin sitesinden yazılanı ve böyle forumlarda yazılanı uyguladım fakat bir türlü beceremedim. Lise mezunları dahil 2 sene erteleme hakkı olduğu yazıyor ama ne “erteleme başvurusu” ne de “asal yoklama” yazınca erteleme ile alakalı hiçbir şey çıkmıyor. Nasıl yapacağım?

Onu maalesef e-Devlet üzerinden yapamıyorsun, gerekli belgeler ile askerlik şubeye gidip yaptırman gerekiyor.

şubede 5 dk içinde yapılan bir işlem. Tecil gibi önemli bir işlemi internet gibi değişken ve askıda kalma risklerini göze almamanızı tavsiye ederim. Gidin kaynağından yaptırın işiniz sağlam olsun

2 yıl değil 3 yıl olarak biliyorum. 2023'te lise mezunu olarak 2026'ya kadar ertelettim. Askerlik şubesine gidip erteletmek istediğini belirtiyorsun ve 5 dakika içinde hızlıca hallediyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı