e-Devlet'ten askerlik tecil ettirilebiliyor mu?

gttakas

Femtopat
Daha fazla  
Hocam müsait değildim bildirime bakamadım kusura bakmayın.

Hiçbir belge çıkarmadım ben. Yalnızca telefondan e-Devlet'e girerek lise okuduğuma dair belge gösterdim. Yardımcı oldu zaten. Form falan doldurmadım hiçbir evrak, kağıt işi olmadı. Bilgisayardan birkaç işlem yaptıktan sonra e-Devlet askerliğim kısmında erteleme seçeneği gözüktü. Oradan tıklayıp devam devam dedim. 1-2 gün sonra onaylandı ve 5 yıl tecil ettirildi.

Bana yardımcı olur musun?
Kanka ben lise mezunuyum tecil ettirmek istiyorum şubeye gittim çok sıra vardı oradaki adama sordum tecil için bana ocakta gel dedi ama yoklama 31 Aralıkta bitiyor ben yoklama kaçağı sayılmayacak mıyım? Bilgin var mı bu konu hakkında?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana yardımcı olur musun?
Kanka ben lise mezunuyum tecil ettirmek istiyorum şubeye gittim çok sıra vardı oradaki adama sordum tecil için bana ocakta gel dedi ama yoklama 31 Aralıkta bitiyor ben yoklama kaçağı sayılmayacak mıyım? Bilgin var mı bu konu hakkında?

Şubeden yapacaksın.

Şubeye gidiyorsun lise diploman ve kimliğin ile 3-5 dk da erteletip çıkıyorsun çok kısa sürüyor.
Vay be 2022 Ocakta ertelettim ne ara 2 sene geçti şimdi bedelli gidiyorum.

e-Devlet üzerinden tecil işlemi yapılmıyor, askerlik şubesine kimliğin ve mezuniyet belgenle beraber gidip tecil ettirmen gerek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı