Merhaba, Millenicom internet kullanıyorum. Ancak sonlandırıp Turkcell superoline geçiş yapacağım. Abonelik iptali için çok beklemek istemiyorum. Direkt e-Devlet üzerinden bunu yapabilir miyim?
Beklesem de en azından abonelik bitiyor değil mi? Çünkü ben Millenicom müşteri hizmetlerinde iptal başvurusu yapıyorum sonra ikna için haftalarca arıyorlar bir türlü iptal olmamıştı. Ben de en son madem olmuyor devam edeyim demiştim
Beklesem de en azından abonelik bitiyor değil mi? Çünkü ben Millenicom müşteri hizmetlerinde iptal başvurusu yapıyorum sonra ikna için haftalarca arıyorlar bir türlü iptal olmamıştı. Ben de en son madem olmuyor devam edeyim demiştim
"Fesih, geçerli bir sözleşmenin taraflardan biri veya her ikisi tarafından ileriye dönük olarak sona erdirilmesidir
İptal ise bir sözleşmenin başlangıçtan itibaren hiç var olmamış sayılmasıdır; sözleşme hiç yapılmamış gibi kabul edilir ve taraflar varsa aldıklarını iade etmekle yükümlüdür."