Millenicom fesih işlemi başladığında internet kesilir mi?

• Konuyu başlatan Rui00
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 318
Konuyla çok alakasız sorular soruyorsunuz ‘fesih işlemi başladığı anda internet kesilir mi?'

Konuyla alakasız sorular sormuyorum. Churn ile geçiş yapabilirsiniz. Churn ile geçiş yaparsanız hem kurulum ücreti ödemezsiniz hem port kaybetme riskiyle karşılaşmazsınız hem de bu süreç zarfında internetiniz kesilmez. TurkNet ile iletişime geçip durumu belirtin. Churn ile geçiş yapın. ADSL altyapılarda churn ile geçiş olmuyor diye biliyorum. O yüzden emin olmak için sordum.

Konuyla alakasız sorular sormuyorum. Churn ile geçiş yapabilirsiniz. Churn ile geçiş yaparsanız hem kurulum ücreti ödemezsiniz hem port kaybetme riskiyle karşılaşmazsınız hem de bu süreç zarfında internetiniz kesilmez. TurkNet ile iletişime geçip durumu belirtin. Churn ile geçiş yapın. ADSL altyapılarda churn ile geçiş olmuyor diye biliyorum. O yüzden emin olmak için sordum.
Bakınız çoktan yeni kurulum için randevu aldım ve kurulum ücreti vs. Ödemiyorum sadece tek soru soruyorum ve ne için sorduğumu söylüyorum yöneldiğim yer türknet değil millemicom fesih işlemi

Bakınız çoktan yeni kurulum için randevu aldım ve kurulum ücreti vs. ödemiyorum sadece tek soru soruyorum ve ne için sorduğumu söylüyorum yöneldiğim yer TurkNet değil millemicom fesih işlemi.

Evet internetiniz kesilir. Siz TurkNet GigaFiber altyapısına falan mı geçeceksiniz?

Elbette kesilecek ama hemen mi kesilir abonelik iptaline yanıt verdiklerinde mi kesilir diyorum.

Millenicom'un sitesinde iptal talebinizin şirketimize ulaştığı tarihten itibaren 24 saat içerisinde hizmetiniz durdurulacak ve 7 gün içerisinde iptal işlemi tamamlanacaktır. Tüm bu aşamalarda SMS ile size bilgi vereceğiz diyor.

Elbette kesilecek ama hemen mi kesilir abonelik iptaline yanıt verdiklerinde mi kesilir diyorum.

Bu arada siz TurkNet GigaFiber altyapısınamı geçeceksiniz?

Anladım. Hayırlı olsun. Evet TurkNet GigaFiber altyapısına geçecekseniz kurulum ücreti ödemiyorsunuz. İsterseniz TurkNet GigaFiber hizmetini kullanmaya başladıktan sonra Millenicom'u iptal edin, internetsiz kalmayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı