Çözüldü E diski ve C diski nasıl birleştirilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Haise07

Decapat
Daha fazla  
PC'yi ilk aldığımda bir mallık yaparak diski ikiye böldüm Windows için 100GB C diskine oyunlar için 400 GB'e diskine fakat C diskinde yer kalmamaya başladı. Kendi kendine doluyor veya yer açılıyor bu iki diski birleştirmemin bir yolu var mı? Format atmak gerekirse sorun değil birleşsin yeter.

Çözüm
@Haise07 nasıl birleştirdiğinizi açıklar mısınız?

Minitool Partition wizard isimli bir programı indirdim hocam daha sonrasında e diskini delete diyerek sildim ve C diskine sağ tıklayıp move resize diyerek boyutunu arttırdım isterseniz YouTube'dan daha detaylı bir şekilde öğrenebilirsiniz.
@Haise07 nasıl birleştirdiğinizi açıklar mısınız?

Minitool Partition wizard isimli bir programı indirdim hocam daha sonrasında e diskini delete diyerek sildim ve C diskine sağ tıklayıp move resize diyerek boyutunu arttırdım isterseniz YouTube'dan daha detaylı bir şekilde öğrenebilirsiniz.

Çözüm

Kendim için sormadım hocam. Technopat kurallarında nasıl çözdüğünüzü belirtmeniz gerektiğini ifade eden bir kural var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı