(E:) diskindeki Windows silinirse ne olur?

500722

Hectopat
SSD veya HDD modeli
kingstom
Merhaba kısa anlatacağım, bilgisayarı ilk aldığımda yeni bir SSD daha aldım bilgisayarcı diski görmesi için e diskinede Windows yükledi sorduğumda "eğer yüklemessem e diski gözükmez" gibi bir şey dedi ama C diskindeki Windows'u kullanıyorum. E diskindeki Windows'u silsem bir şey olur mu, olmazsa nasıl silebilirim?(eğer vermem gereken bir bilgi varsa sorabilirsiniz şimdiden teşekkürler)

Eğer şu anda C diskindeki Windows aktifse ve BIOS/UEFI oradan boot ediyorsa, E'deki Windows'u silmende hiçbir sakınca yok.

Bilgisayar açılırken soruyor mu hangi Windows'u açmak istiyorsun diye?
hayır direkt c de başlatıyor

Eğer şu anda C diskindeki Windows aktifse ve BIOS/UEFI oradan boot ediyorsa, E'deki Windows'u silmende hiçbir sakınca yok.

Açık konuşayım, hiçbir bilgim yok. Ama tek bildiğim şu an C diskindeki Windows'u kullanıyorum.

Hayır direkt C de başlatıyor

Açık konuşayım, hiçbir bilgim yok. Ama tek bildiğim şu an C diskindeki Windows'u kullanıyorum.

Tamam hocam. E diskini biçimlendirebilirsiniz.

E:\ diskini biçimlendirin ve msconfog yazın çalıştıra önyükleme bölümüne gelip E:\'yi kaldırın.

Hocam dilerseniz son olarak bir Disk yönetiminin fotoğrafını atın.
1750331711113.png

E:\ diskini biçimlendirin ve msconfog yazın çalıştıra önyükleme bölümüne gelip e:\'yi kaldırın.

Amacım e diskinde yer açmak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı