E diskinin adı nasıl C yapılır?

410212

Centipat
Selam arkadaşlar, sorum başlıktaki gibi laptopumda şu an Windows 8.1 kurulu. Lakin E diskinde kurulu, bu sürücü harfini nasıl C yapabilirim? Şimdiden teşekkürler.

Not: Disk yönetimi üzerinden denediğimde "Parametre hatalı." hatasını alıyorum.

Selam arkadaşlar, sorum başlıktaki gibi laptopumda şu an Windows 8.1 kurulu. Lakin e diskinde kurulu, bu sürücü harfini nasıl C yapabilirim? Şimdiden teşekkürler.

Not: Disk yönetimi üzerinden denediğimde "parametre hatalı." hatasını alıyorum.

CMD ile yapabilirsiniz ama disk yönetiminde hata verdiyse orada da olmayacaktır.

Selam arkadaşlar, sorum başlıktaki gibi laptopumda şu an Windows 8.1 kurulu. Lakin E diskinde kurulu, bu sürücü harfini nasıl C yapabilirim? Şimdiden teşekkürler.

Not: Disk yönetimi üzerinden denediğimde "Parametre hatalı." hatasını alıyorum.
Eğer C harfi ile kayıtlı olan bir USB diskiniz var ise onun harfini değiştirip tekrar deneyin.

Bu bilgisayar > sağ tık özellikler > gelişmiş sistem ayarları > Performans yazısının altındaki ayarlar butonu > açılan pencerede üst taraftaki gelişmiş butonu > Sanal bellek yazısının altındaki değiştir seçeneği > Tüm sürücülerde disk belleği boyutunu otomatik yönet tikini kaldır > (E : ) diskine bir kere tıkla > Disk belleği dosyası yok yazan yuvarlağa tıkla > Ayarla butonuna tıkla tamam de bütün pencereleri kapat ve sistemi yeniden başlatıp disk yönetiminden harf yolunu değiştirmeyi dene.

Bu bilgisayar > sağ tık özellikler > gelişmiş sistem ayarları > Performans yazısının altındaki ayarlar butonu > açılan pencerede üst taraftaki gelişmiş butonu > Sanal bellek yazısının altındaki değiştir seçeneği > Tüm sürücülerde disk belleği boyutunu otomatik yönet tikini kaldır > (E : ) diskine bir kere tıkla > Disk belleği dosyası yok yazan yuvarlağa tıkla > Ayarla butonuna tıkla tamam de bütün pencereleri kapat ve sistemi yeniden başlatıp disk yönetiminden harf yolunu değiştirmeyi dene.
Maalesef, hale aynı hatayı alıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı