Bu oyunu çok merak ediyorum çünkü e football 22 beklentilerin çok altında bir oyun olmuştu, 23'te çıktığında o eski pes tadını veremedi. 24'te ne gibi özellikler olacak, oynanış nasıl olacak ve en önemli sorum ne zaman çıkacak?
Bu oyunu çok merak ediyorum çünkü e football 22 beklentilerin çok altında bir oyun olmuştu, 23'te çıktığında o eski pes tadını veremedi. 24'te ne gibi özellikler olacak, oynanış nasıl olacak ve en önemli sorum ne zaman çıkacak?
7 Eylül'de piyasaya sürülmesi beklenen eFootball Mobile serisi yeni sürümüyle kullanıcıları şaşırttı! - Peki siz nasıl buldunuz? Tanıtım Videosu: İşte yeni oyundan gelen kareler:
Peki bunda analig efsane olun vs. şeyler olacak mı?
Hocam oyun dün veya bu sabah çıktı peki bu analig efsane olun gibi eski pesdeki özellikler ne olacak Mobile ile aynı olmuş yine bu sene neden böyle yaptılar?