so1Fo
Hectopat
Daha fazla
Böyle bir hata alıyorum hiçbir şekilde çözümünü Türk forumlarında bulamadım bir yabancı forumda denk geldim o da çözüme kavuşmamış arada kaynamış bir sorun haline gelmişti. Öncelikle eGPU dıy programını aldım ve USB'ye Rufus ile Boot ettim.
Bu ekrana kadar geliyorum daha sonra 3. seçeneği seçiyorum videolarda anlatılan gibi.
Sonrasında aşağıdaki ekran çıkması lazım fakat çıkmıyor. Ve "iport functionality disabled for Now" bu hata ile karşılaşıp menüye ulaşamıyorum. Ulaşırsam ekran kartını kapatmayı başarıcam ama hata alıyorum.
Not: Henüz ekran kartı- eGPU aparatı ve güç kaynağını bağlamadım bilgisayara bundan kaynaklı olabilir mi?
Referans olarak bu videoyu kaynak alarak yaptım:
Her türlü videoyu izledim neredeyse.
kullandığım bilgisayar LENOVO E580
Bu ekrana kadar geliyorum daha sonra 3. seçeneği seçiyorum videolarda anlatılan gibi.
Sonrasında aşağıdaki ekran çıkması lazım fakat çıkmıyor. Ve "iport functionality disabled for Now" bu hata ile karşılaşıp menüye ulaşamıyorum. Ulaşırsam ekran kartını kapatmayı başarıcam ama hata alıyorum.
Not: Henüz ekran kartı- eGPU aparatı ve güç kaynağını bağlamadım bilgisayara bundan kaynaklı olabilir mi?
Referans olarak bu videoyu kaynak alarak yaptım:
Her türlü videoyu izledim neredeyse.
kullandığım bilgisayar LENOVO E580