E-ihale sitesi açmak

eqNd

Hectopat
Katılım
19 Ekim 2019
Mesajlar
233
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba.
Bir tane site açacağım e-ihale sitesi. Örnek vereceğim şöyle mesela.
1070 Ti satışa çıktı 500 TL'den her teklif veren için 30 saniye süre vereceğim gibi.
Ama ben bunları nereden ucuz temin edebilirim. Ekran kartını Çin'den getirsem nasıl olur güvenilir mi?
Böyle bir site açmak ne kadar iyi olur TR'de yok diye biliyorum sadece elektronik ürünler olacak.
Örn: Oyun kodları, oyun, Steam kodu, ekran kartı, oyuncu ekipmanı.
Hem millet ucuza alır diye düşünüyorum.
 
Yapma bak manyak olursun dolar yükseliyor düşüyor inanılmaz zarar girersin 120 dolara alırsın satışın 105 dolar a düşer farkında olmadan delirirsin seni karanlık tarafta görmek istemiyorum.

EK9XnQkXUAA4Duo.jpg
 
Öncelikle yasal izinlerini almak gerekir. İzin verirler mi onu da bilmiyorum açıkçası. Arkadaşla turnuva bileti satış sitesi kurmuştuk. Sadece PUBG tabanlı. Önce arkadaş masraflarını ödeyerek bir şirket kurdu (Yaklaşık 5000₺). Sonra vergi mükellefi oldu. Sonrasında izin verdiler. Belki küçük bir yol gösterir.
 
Anladım dediğiniz doğru dolar yükseliyor ve ayrıca bunun için ilk etapta vergi veyahut devlet ile alakalı bir şey ödemiyorduk önceden farklı satış sitesi yapmıştık o zaman ben oyun yapmaya devam edeyim :D.
 
Ciddi bir reklam bütçen yoksa stok yapman çok mantıksız olacaktır. Aracı olarak çalışman daha iyi olur. Kullanıcılar gelsin, ellerindeki ürünü açık artırmaya koysun, satılan ürünlerin faturasını sen kes ve bu hizmetinin bedelini satışı gerçekleşen üründen tahsil et. Bunun için de reklam gerekiyor ama stokta ürün olmayacağı için elinde patlama şansı da olmaz.
 

Geri
Yukarı