E-imza flash sürücüsünü paylaşma

Ahmet KELEBEK

Kilopat
Katılım
7 Aralık 2015
Mesajlar
9
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar,

Bir hukuk bürosunda bilgi işlem olarak çalışıyorum. Bir siteye girmek için USB imza takmamız gerekiyor. Ancak ofiste 15 adet bilgisayar var. 3 adet de USB e- imza USB belleğimiz var. Bu sistem Java kullanıyor. Kısacası uyap sistemi. Ofiste active directory kurulu. Sunucu üzerinde paylaşıma açıp bütün bilgisayarlarda takılıymış gibi nasıl yapabiliriz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bildiğim kadarıyla mümkün değil. Elektronik imzaları USB başına 350 lira gibi bir fiyattan çoğaltan firmalar var ve bildiğim kadarıyla da yasal değil.
 
Bunu bir hukuk bürosu yapmış. Sunucuya takmışlar flash belleği ve bütün bilgisayarlara paylaştırmışlar. Sordum söylemediler.
 
Uyap Server , Bilgisayarınıza takılı e-imza ile Uyap Avukat Portal’a bağlanarak taraf olduğunuz Uyap dosyalarında işlem yapamanızı sağlayan SHA yazılım tarafından geliştirilmiş yapay zeka ürünü bir programdır.

Uyap Server İle uyap 5 aktif oturum, UYAP birden fazla giriş, UYAP başka bilgisayarda oturum açıldı, Eş zamanlı Sorgu Hatası ve 9. Madde Uyap Banlanma gibi sorunlarla karşılaşmazsınız.

Uyap-Avukat-Portal-Ana-Sayfa.png

Uyap Server Başlıca Özellikleri

Kullanıcılarınızın UYAP’ ta yaptığı tüm sorgu, ödeme ve işlemleri anlık olarak raporlayabilirsiniz.

Sizden habersiz sorgu, evrak imzalama, evrak gönderme, dosya inceleme ve ödeme yapılmasını engelleyebilirsiniz.

5 kullanıcı sınırı, 9.madde E-imza kilitlenmesi, Eş zamanlı sorgu hatası gibi sorunlarınıza 50 kullanıcınız bile olsa veda edebilirsiniz.

Farklı şehirlerden aynı e-imza ile UYAP sistemine bağlanıp aynı sunucudan işlemlerinizi halledebilirsiniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı