E-kayıt yaptıktan sonra kayıt ne zaman onaylanır?

Makaleler
1
Arkadaşlar e-Devlet üzerinden kayıt yaptırdım. Ama oibs sisteminde kayıt yaptırmadı gözüküyor. Daha yeni kayıt yaptırdım e-Devlet'te kayıt oluşturuldu gözüküyor. Acaba daha onaylanmadığı için mi böyle? Bu ne kadar sürede onaylanır acaba kayıtlar 8 Eylül'de sona eriyor da.

En kısa sürede onaylanır, merak etmeyin. Kaydınızı yaptıysanız problem olmaz.

Rica ederim, eğitim-öğretim hayatınızda başarılar dilerim.

Kusura bakmayın tekrar rahatsız ediyorum. Bir şey soracağım şimdi baktım öibs sisteminde aktif hale gelmiş kayıt işlemim. Ben daha önce 2 yıllık ön lisans bitirmiştim. Şu an 4 yıllık kazandım. onun kaydını tamamladım ama askerlik tecillinde hala 4 yıl tecil gözükmüyor. Daha yeni kayıt olduğu için olabilir mi? Devlet üniversitelerinde kendileri yapıyor diye biliyorum tecili. Bilginiz var mı acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
@HooDue Merhabalar,
Bazı üniversiteler tecil işleminde problem çıkartabiliyor. Bulunduğunuz ilin askerlik şubesine gitmekte fayda var.

@HooDue, rica ederim. Ne demek, sorun olursa etiket atman yeterli.

Dostum, aynı durum bende de var. Büyük ihtimal daha üniversiteye düşmemiştir kaydımız çünkü onaylansa telefondan ya da e-posta adresimize bilgilendirici bir şey gönderirler. Yoksa her dakika e-Devlet'e bakmak zorunda kalırız.

Doğru söylüyorsunuz. Sizin hala onaylanmadı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…