E-kayıt yaptıktan sonra kayıt ne zaman onaylanır?

Makaleler
1
Arkadaşlar e-Devlet üzerinden kayıt yaptırdım. Ama oibs sisteminde kayıt yaptırmadı gözüküyor. Daha yeni kayıt yaptırdım e-Devlet'te kayıt oluşturuldu gözüküyor. Acaba daha onaylanmadığı için mi böyle? Bu ne kadar sürede onaylanır acaba kayıtlar 8 Eylül'de sona eriyor da.

En kısa sürede onaylanır, merak etmeyin. Kaydınızı yaptıysanız problem olmaz.

Rica ederim, eğitim-öğretim hayatınızda başarılar dilerim.

Kusura bakmayın tekrar rahatsız ediyorum. Bir şey soracağım şimdi baktım öibs sisteminde aktif hale gelmiş kayıt işlemim. Ben daha önce 2 yıllık ön lisans bitirmiştim. Şu an 4 yıllık kazandım. onun kaydını tamamladım ama askerlik tecillinde hala 4 yıl tecil gözükmüyor. Daha yeni kayıt olduğu için olabilir mi? Devlet üniversitelerinde kendileri yapıyor diye biliyorum tecili. Bilginiz var mı acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
@HooDue Merhabalar,
Bazı üniversiteler tecil işleminde problem çıkartabiliyor. Bulunduğunuz ilin askerlik şubesine gitmekte fayda var.

@HooDue, rica ederim. Ne demek, sorun olursa etiket atman yeterli.

Dostum, aynı durum bende de var. Büyük ihtimal daha üniversiteye düşmemiştir kaydımız çünkü onaylansa telefondan ya da e-posta adresimize bilgilendirici bir şey gönderirler. Yoksa her dakika e-Devlet'e bakmak zorunda kalırız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı