e-Kilit bilgisayardan nasıl silinir?

E-Kilit kıran atak programları var internette. Virüs olmadığından emin olduktan sonra deneyin.
Onlar eski, kırmak mümkün değil. Hoca akıllı tahtayı QR koduyla açtıktan sonra SysWow üzerinden kurulu dosya silinirse E-kilit işlevini kaybedebilir ama uzaktan geri yüklenir büyük ihtimal. Silerken internet bağlantısı kesilirse yükleme olmaz. Bazı Windows'larda yönetici şifresi istiyor. Yani silerken şifre sorabilir.
 
Öncelikle bu hangi E-Kilit? Eğer türünü bilirsem kırmana yardımcı olabilirim... Bunun yerine bir USB'ye Live Linux kurun (Eğer başka bilgisayarınız yoksa internet kafede vs. gerçekleştirebilirsiniz), Sonrasında bilgisayarı o USB ile başlatın. Ve E-Kilit programını bulun ve kaldırın.
 
Öncelikle bu hangi e-kilit? Eğer türünü bilirsem kırmana yardımcı olabilirim... Bunun yerine bir USB'ye live Linux kurun (eğer başka bilgisayarınız yoksa internet kafede vs. gerçekleştirebilirsiniz), sonrasında bilgisayarı o USB ile başlatın. Ve e-kilit programını bulun ve kaldırın.

Live olarak Pardus olabilir, ayrıca e-kilit türü mehcan.
 
Onlar eski, kırmak mümkün değil. Hoca akıllı tahtayı QR koduyla açtıktan sonra SysWOW üzerinden kurulu dosya silinirse E-kilit işlevini kaybedebilir ama uzaktan geri yüklenir büyük ihtimal. Silerken internet bağlantısı kesilirse yükleme olmaz. Bazı Windows'larda yönetici şifresi istiyor. Yani silerken şifre sorabilir.

Sistemi güvenli modda çalıştırırsa silmesi çok kolay olur. USB'ye Linux kurmaya falan gerek yok.
 
Live olarak Pardus olabilir, ayrıca e-kilit türü mehcan.
Mehcan'ın bugları çok fazla, fakat onlarla uğraşmak yerine şu şekilde kolayca kaldırılabilir, ben denediğimde oluyordu ;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı