E-komponent.com güvenilir midir?

Makaleler
16
Yer
Karabük'ün safran tarlaları
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: Asus rog strix B760m-G S SnowFlake / İşlemci intel i5 13600k / Ekran kartı: Asus Noctua 3070 / Ramler: Asgard Rog Strix 16x2gb 7200mhz / Sıvı soğutma: Asus rog ryujin III 240mm / kasa fanları: Noctua S12a x4 & NF-A14 x2 & NF-a12x25 x2 / Kasa: NZXT H6 Flow.
Bu siteden yakın zamanda alışveriş yapmış olan var mı acaba? Yakın zamanda kapasitör vb. ürünler almayı planlıyorum. Güvenilir mi, tam emin olamadım.

Güvenilir diyorlar.

Satıcısı digikey olan ürünlerden alıyorum, nichichon bp, nichicon audio, nippon genel kullanım, avx tantalum, panasonic polypropilen ürünlerde hiç sorun çıkmadı, alps potansiyometrelerde de, keza military grade metal film dirençlerde de, eskiden böyle bir siteleri yoktu, digikeyden alıyordum ekom damgalı geliyordu. Şimdi bir kısım ürünleri ekom sitesine eklemişler. kendi stoklarındaki ürün ekom etiketi ile geliyor, digikeydekiler digikey ile.

Bu arada 10'dan fazla ürün alınca uyguna geliyor genelde, alacaklarınız arasında benim de sepete eklediklerim olabilir, izmirde iseniz paslaşalım, ben daha çok hifi ekipmanlar için sarf alıyorum burdan, denk gelir aynı ürüne ikimizin de birer tane ihtiyacı olur, yirmişer tane alasımız gelir 😁

Dosya Ekleri

• 8989.jpg
    8989.jpg
    223,7 KB · Görüntüleme: 6
Son düzenleme:
Bu arada 10'dan fazla ürün alınca uyguna geliyor genelde, alacaklarınız arasında benim de sepete eklediklerim olabilir, izmirde iseniz paslaşalım, ben daha çok hifi ekipmanlar için sarf alıyorum burdan, denk gelir aynı ürüne ikimizin de birer tane ihtiyacı olur, yirmişer tane alasımız gelir 😁
Malesef izmir'de değilim hocam. Yine de teşekkürler.

Malesef izmir'de değilim hocam. Yine de teşekkürler.
Ne demek rica ederim, özdisan'ı da incelemenizi öneririrm. Digikey kadar yeni üretilmiş ürünler olmuyor ellerinde, kendeil hariç, ama ben koshin ve özellikle samwha'lardan gayet memnunum, bazı değerlerde panasonic fc de denk geliyor, kendi amplifikatörümde kullanıyorum, hiç sorun çıkarmadı bana.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı