E-KPSS'ye nasıl çalışılmalı?

khagan16

Decapat
Daha fazla  
%70 bedensel engelli raporum var. YKS'den önce EKPSS girip hayatimi garantiye almak istiyorum. Zaten hocalar da öyle yapmami öneriyorlar ve daha kolay olduğunu söylüyorlar. Peki e-KPSS'ye nasıl çalışmalıyım? Hangi kaynağı önerirsiniz? Ve bahsedildiği kadar kolay mı?

Benim Hocam kanalında EKPSS konu anlatım videoları mevcut, onlar yenisini çekene kadar siz öncekileri dinleyebilirsiniz. Eğer şimdiden düzenli bir şekilde çalışmaya başlarsanız 2026 EKPSS sizin için çerez olur.
Kaynak olarak yine Benim Hocam veya Pegem alabilirsin. Bende bu sene girdim ve 95 puan aldım. Eğer başka sorunuz varsa sorabilirsiniz.

Benim Hocam kanalında EKPSS konu anlatım videoları mevcut, onlar yenisini çekene kadar siz öncekileri dinleyebilirsiniz. Eğer şimdiden düzenli bir şekilde çalışmaya başlarsanız 2026 EKPSS sizin için çerez olur.
Kaynak olarak yine Benim Hocam veya Pegem alabilirsin. Bende bu sene girdim ve 95 puan aldım. Eğer başka sorunuz varsa sorabilirsiniz.

Öncelikle teşekkür ederim. Ancak aklimda bir soru takıldı, Matematik konu anlatimlarinda maksimum analitik geometri var. Matematikte çıkacak en zor konu bu mu olur? Lise e-KPSS sinavina girsem hangi konulardan sorumlu olurum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Lise, ön lisans ve lisans konuları değişmiyor sadece zorluk dereceleri değişiyor(Benim Hocam kanalında konular mevcut). Matematiğe gelince zor konu kişiye göre değişir, problemlerde zor olabilir diye düşünüyorum. Eğer kafası çalışan biriyseniz matematik sizin için kolay olur zaten.

Merhaba EKPSS 2025 nisan da olacak tarzında bir kaç haber okudum ama 2026 de olacak diye biliyordum böyle bir şey mümkün mü? Pegem şimdi alınır mı 8.ayda videolar vb silinecek yazıyor ne yapacağımı şaşırdım bende :)

Merhaba EKPSS 2025 Nisan da olacak tarzında birkaç haber okudum ama 2026 de olacak diye biliyordum böyle bir şey mümkün mü? Pegem şimdi alınır mı? 8.ayda videolar vb silinecek yazıyor ne yapacağımı şaşırdım bende :)

Hocam internette sınavın 2025 olacağına dair bir yazı bulamadim. 2025 ÖSYM takvimindede öyle bir şey yok. Ancak size tavsiyem şimdiden çalışmaya başlarsanız 2026'da sınavı çok kolay bir şekilde çözersiniz. Şimdiden başarılar diliyorum 🙂

Hocam internette sınavın 2025 olacağına dair bir yazı bulamadim. 2025 ÖSYM takvimindede öyle bir şey yok. Ancak size tavsiyem şimdiden çalışmaya başlarsanız 2026'da sınavı çok kolay bir şekilde çözersiniz. Şimdiden başarılar diliyorum 🙂
Tekrardan merhaba cevap veremedim kusura bakmayın . 2025 Kpss kitaplarını sipariş ettim ama dediğiniz gibi 2025 de kpss lisans varmış benim hatam yanlış bilgi vermişim. 2026 kpss için 2025 kitaplarından çalışsam bir sorun olur mu ki acaba iade mi etmeliyim ?

Tekrardan merhaba cevap veremedim kusura bakmayın. 2025 KPSS kitaplarını sipariş ettim ama dediğiniz gibi 2025 de KPSS lisans varmış benim hatam yanlış bilgi vermişim. 2026 KPSS için 2025 kitaplarından çalışsam bir sorun olur mu ki acaba iade mi etmeliyim?

İade etmenize gerek yok, konular aynı oluyor. EKPSS kitabı oldugu sürece istediginiz kitaptan çalışabilirsiniz. Yeterki EKPSS düzeyinde olsun, tekrardan başarılar dilerim 🙂

İade etmenize gerek yok, konular aynı oluyor. EKPSS kitabı oldugu sürece istediginiz kitaptan çalışabilirsiniz. Yeterki EKPSS düzeyinde olsun, tekrardan başarılar dilerim 🙂
Kitapta ekpss yazmıyor çok araştırdım ama bulamadım yani benim aldığım yerde yoktu belki de aldığım setleri atsam bakabilir misiniz?

Bunları aldım

Dosya Ekleri

• IMG_20250129_211206_679.jpg
    IMG_20250129_211206_679.jpg
    24,4 KB · Görüntüleme: 37
İade etmenize gerek yok, konular aynı oluyor. EKPSS kitabı oldugu sürece istediginiz kitaptan çalışabilirsiniz. 🙂

Kitapta EKPSS yazmıyor çok araştırdım ama bulamadım yani benim aldığım yerde yoktu belki de aldığım setleri atsam bakabilir misiniz?

Bunları aldım.

Hocam zor gelmeyecekse bunlarla çalışabilirsiniz sorun yok. Ayrıca imternette örnek soruları ve denemeleri de bulabilirsiniz haberiniz olsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı