egeyamannn
Centipat
Selamlar. Yaklaşık 1 hafta önce bir Türk sitesinden antivirüs kapalı şekilde injector gibi bir şey yükledim. (Hile değil merak etmeyin  ) bunu yüklememden 5-10 dakika sonra hesabımdaki bir kıza "ben senden hoşlanıyorum" vb. mesajlar atıldığını gördüm. Şok oldum. Antivirüs'ü çalıştırdığımda birçok trojan virüs tespit etti. 2-3 ay önce benzeri Steam ve Discord'da da başıma geldi. Envanterimdeki her şeyin değerinden çok daha ucuza pazarda satıldığını gördüm. Discord hesabımdan da herkese "Steam gift code" diye spam atılmıştı. Valorant hesabım bile çalınmıştı başkası basbayağı hesabımı kasıyordu. Sizce e-postam trojanlar ile çalındı mı yoksa beni toxicleyen tanıdığım birisi mi? Büyük ihtimalle virüs yedi farkındayım ama Instagram'dan atılan mesaj hiç trojan işi gibi durmuyor. Bazıları "troll virüs" diye adlandırıyormuş sanırım bilmiyorum. (şu ana kadar hiçbir tanıdığıma karşı bilgilerimi sızdırmadığıma eminim.)
) bunu yüklememden 5-10 dakika sonra hesabımdaki bir kıza "ben senden hoşlanıyorum" vb. mesajlar atıldığını gördüm. Şok oldum. Antivirüs'ü çalıştırdığımda birçok trojan virüs tespit etti. 2-3 ay önce benzeri Steam ve Discord'da da başıma geldi. Envanterimdeki her şeyin değerinden çok daha ucuza pazarda satıldığını gördüm. Discord hesabımdan da herkese "Steam gift code" diye spam atılmıştı. Valorant hesabım bile çalınmıştı başkası basbayağı hesabımı kasıyordu. Sizce e-postam trojanlar ile çalındı mı yoksa beni toxicleyen tanıdığım birisi mi? Büyük ihtimalle virüs yedi farkındayım ama Instagram'dan atılan mesaj hiç trojan işi gibi durmuyor. Bazıları "troll virüs" diye adlandırıyormuş sanırım bilmiyorum. (şu ana kadar hiçbir tanıdığıma karşı bilgilerimi sızdırmadığıma eminim.)

Son düzenleyen: Moderatör: