CRACKTHEDESTROY
Picopat
Daha fazla
Hocam trojan olduğundan az çok emin oldum. Çünkü injektörü yayınlayan arkadaşa birçok yorum gelmiş şu şu hesabım silindi sakın yüklemeyin falan diye. Bir de zaten videoda injektörü başlattığı an yok. Şöyle şöyle yapacaksınız diyor kapatıyor videoyu. İnjektörün görevini yerine getirdiğine dair bir kanıtı da yok yani. Ben de harbiden yeni bilgisayar kullanan küçük çocuk gibi yedim yani bu trojanı çok basit bir şekilde. Videoda VirusTotal'da taratıyordu zaten ama büyük ihtimalle aynı dosya değilmiş. Hem zaten arkadaşın profili de inceleyince ergen, toxic bir tipleme olduğu çok belli oluyor. Yani troll tipler oldukları bariz. Dalgınlığıma falan geldi herhalde bundan sonra daha fazla dikkat ederiz artık.
Videoda açamaz zaten o vadettiği şeyi yapamadan. Sahte olup olmadığı anlaşılır. VirusTotal için ya antivirüsler anlamasın diye kod yazar ya da sahte dosya atar. Rica ediyorum ki bir daha antivirüsü kapatmayın. Geri açmayı unutursunuz. Virüs kapatmaya çalışırsa zaten kapalı olduğu için anlamazsınız. Antivirüs kendini kapatmaz. Bu arada hangi antivirüs programını kullanıyorsunuz ve ücretli üyelik aldıysanız hangisini aldınız?