E*mail ile üye olunan tüm siteler nasıl silinir?

TND

Hectopat
Daha fazla  
İnternette email ile üye olduğun gereksiz siteleri silmek istiyorum, eskiden deseat me diye bir şey vardı şimdi o da yok, tüm üyeliklerimi nasıl görebilirim? Anlayan varsa yazabilir, Google'ın şifreler bölümünde hepsi yok, başka bir yöntemi var mı?

İnternette email ile üye olduğun gereksiz siteleri silmek istiyorum, eskiden deseat me diye bir şey vardı şimdi o da yok, tüm üyeliklerimi nasıl görebilirim? Anlayan varsa yazabilir, Google'ın şifreler bölümünde hepsi yok, başka bir yöntemi var mı?

Benim bildiğim öyle bir yöntem yok. Eğer Google algılayabiliyorsa bahsettiğiniz bölümde görünür, yoksa yok. Sadece şöyle yardımcı olabilecek bir yöntem biliyorum, şifre yöneticisi kullanıyorsanız varlığını bile unuttuğunuz sitelerdeki hesap detaylarına falan bakıp yine, ve maalesef manuel olarak silebilirsiniz. Dediğim gibi eğer öyle 3. parti bir yazılım varsa bilemem, kusura bakmayın. İyi Sosyaller dilerim.

3. parti yazılımları google hesabınızla ilişkilendirme yapmadığınız sürece mail hesaplarınızı 3. şahıslardan kaldırmanın yolu yoktur. Siz bilgilerinizi girdikten sonra, bilgilerinizi veritabanına kaydederler ve BTK veya mahkeme kararı çıkmadan veritabanından Mail'inizi sildirebilme imkanınız yok.

3. parti yazılımları google hesabınızla ilişkilendirme yapmadığınız sürece mail hesaplarınızı 3. şahıslardan kaldırmanın yolu yoktur. Siz bilgilerinizi girdikten sonra, bilgilerinizi veritabanına kaydederler ve BTK veya mahkeme kararı çıkmadan veritabanından Mail'inizi sildirebilme imkanınız yok.
Hocam en azından hesap silme var mıdır peki? Eski veriler kalsa da pek sıkıntı olmaz.

Hocam en azından hesap silme var mıdır peki? Eski veriler kalsa da pek sıkıntı olmaz.
Hesap silmek içinde 3. parti yazılımların özel olarak hesap kaldırma ayarı yoksa, veri tabanına erişmelisin bu da pek mümkün birşey değil.

Sadece Google ile giriş yap seçeneği ile giriş yaptığınız siteleri kaldırabilirsiniz ve öyle yapsanız bile hesabınız hala duruyor. Tek çare kayıt olduğunuz tüm sitelere teker teker girip hesaplarınızı kapatmak veya kullandığınız hesapları yeni bir maile aktarıp eski mail hesabınızı kapatabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı