E-mail satın alınabilir mi?

Proton maili telefon numarası olmadan kullanabilirsiniz.
Ya da disposable mail mantığıyla çalışan geçici mail servislerini kullanabilirsiniz.

Bazen istiyor, bazen istemiyor. Nedeni ne anlamış değilim.
Ben de. Ana Gmail hesabım hariç açtıklarımın hiçbirinde istemedi. Ben de eklemedim. Sonradan kaldırabilirsin de ya da kalabilir, Gmail aynı numarayı birden fazla hesaba eklemede sorun çıkarmaz.

Ben denedim bazı sitelerde çalışıyor.
Yalan mı söyleyeceğim? Çalışmıyor.
SharedScreenzcxshot.jpg

Ekleyin hocam. İsterseniz sonradan diğer hesaba da ekleyebiliyorsunuz.
Bir yerden sonra "Bu numara çok fazla kez kullanıldı." tarzında bir hata veriyor hocam. Problem orda başlıyor zaten.

SimpleLogin kullanın hocam. Bunun mantığı şöyle: Siz SimpleLogin'e kendi mail adresinizle kaydoluyorsunuz ve SimpleLogin ile kendinize fake mail adresleri oluşturuyorsunuz. O fake mail adresleri siz silene kadar duruyorlar ve o mail adreslerine bir mail gönderilse sizin SimpleLogin'e kaydolduğunuz mail adresine geliyor o mail. Dilediğiniz zaman o fakeleri silebiliyorsunuz ve sildiğiniz maillerle bir yerlere kaydolduğunuz hesaplara zarar gelmiyor, sadece artık o adreslere bir şey gönderildiğinde size gelmiyor. Ücretsiz sürümünde aynı anda (10 ya da) 15 fake mail açabiliyorsunuz. Tabii ki açıp açıp silerseniz mailleri sınırsız kullanabilirsiniz. Ben genelde fake adresi silmeyip o maille açtığım hesaba erişimimi kaybetmeyeyim diye 1 fake mail ile çoğu yere kaydoluyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı