Ben authenticator uygulamasından bakıyorum Microsoft'un orada bu şekilde mailime tıkladığımda fotoğraflardaki kısım gözüküyor mesela benim de maile sürekli botlar tarafından deneme yapılıyor bir kere şifreyi doğru girmişti fakat onaylamadığımdan başarısız oldu ve şifreyi değiştirdim şu an hala denemeler sürekli devam ediyor.
Hocam şu sıralar Ruslar tarafından benzer bir saldırı arkadaşımın hesaplarına da yapılıyor hatta battle.net ve riot hesapları çalındı bile. Öncelikle şifrenizi değiştirin, iki faktörlü koruma açın ve tüm açık oturumları da kapatın.
Hocam şu sıralar Ruslar tarafından benzer bir saldırı arkadaşımın hesaplarına da yapılıyor hatta battle.net ve Riot hesapları çalındı bile. Öncelikle şifrenizi değiştirin, iki faktörlü koruma açın ve tüm açık oturumları da kapatın.
Microsoft authenticator diye geçiyor iOS kullandığım için App Store linkini gönderiyorum. Microsoft Authenticator
Bu uygulama yerine direkt Outlook'tan hesabına girdiğinde yine görebiliyor olman gerek bu atacağım link ise direkt site üzerinden kontrol için.