Leano
Femtopat
Yaklaşık 4 aydır bu mailler geliyor. 2 kere değiştirdim ama hala geliyor maalesef.mail adresi microsofta ait görmezden gelebilirsin yada şifreni değiştir
Yaklaşık 4 aydır bu mailler geliyor. 2 kere değiştirdim ama hala geliyor maalesef.mail adresi microsofta ait görmezden gelebilirsin yada şifreni değiştir
Korkacak birşey yok bana 4-5 senedir geliyor, bilgisayara geçmişte girmiş virüslerden kaynaklı oluyorYaklaşık 4 aydır bu mailler geliyor. 2 kere değiştirdim ama hala geliyor maalesef.
Kronik bir sorunmuş. Keyifinize bakın hocam.Korkacak birşey yok bana 4-5 senedir geliyor, bilgisayara geçmişte girmiş virüslerden kaynaklı oluyor
Herkese çok teşekkür ediyorum dostlar.Kronik bir sorunmuş. Keyifinize bakın hocam.
Hocam uygulamanın tam ad ve görselini paylaşır mısınız?Ben authenticator uygulamasından bakıyorum Microsoft'un orada bu şekilde mailime tıkladığımda fotoğraflardaki kısım gözüküyor mesela benim de maile sürekli botlar tarafından deneme yapılıyor bir kere şifreyi doğru girmişti fakat onaylamadığımdan başarısız oldu ve şifreyi değiştirdim şu an hala denemeler sürekli devam ediyor.
Hocam şu sıralar Ruslar tarafından benzer bir saldırı arkadaşımın hesaplarına da yapılıyor hatta battle.net ve Riot hesapları çalındı bile. Öncelikle şifrenizi değiştirin, iki faktörlü koruma açın ve tüm açık oturumları da kapatın.
Evet.Nasıl bir yöntem bu merak ettim açıkçası. Brute Force mu yapıyorlar?
Herkese çok teşekkür ediyorum dostlar.
Hocam uygulamanın tam ad ve görselini paylaşır mısınız?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.