E-okul disiplin sorgulama

2 hafta önce buraya konu açtım. Arkadaşlar ile İbadethane'de Kağıt Oyunu oynarken müdür tarafından basıldık. Velilerimiz arandı ve disiplin yedik. Yani işleme koyuldu. İlk önce kurula gidiyor. Kurul kalsın kararı verir ise E-okul'a işleniyormuş. Ceza'ya bağlı.
Peki sizin imzanızı aldılar mı?

3 sene geçti üstünden ama hatırladığım kadarıyla ilk başta bir kağıda ifade ve imza gibi bir şey almışlardı.
Tamam, Teşekkürler.
3 sene geçti üstünden ama hatırladığım kadarıyla ilk başta bir kağıda ifade ve imza gibi bir şey almışlardı.
Peki E-okul üzerinde bakabiliyormuyuz cezamızın olup olmadığına?

Son düzenleme:
8. sınıfa gidiyorum sınıf defterinde derse girmediğimde numaramın üstünü karalamıştım sınıf hocam disiplin suçuna girdiğini ve disipline verildiğimi söyledi benden herhangi bir imza falan almadı ailemi de aramadı A4 kağıdına bir şeyler yazdı ve müdüre verdiğini söyledi.

8. sınıfa gidiyorum sınıf defterinde derse girmediğimde numaramın üstünü karalamıştım sınıf hocam disiplin suçuna girdiğini ve disipline verildiğimi söyledi benden herhangi bir imza falan almadı ailemi de aramadı A4 kağıdına bir şeyler yazdı ve müdüre verdiğini söyledi.

İmzanı almadan hiçbir şey yapamazlar. Ben de bugün kınama yedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı