e-Okul hariç başka bir yerden devamsızlığa bakılır mı?

Ablaci

Hectopat
Selam. e-Okul hariç başka bir yerden devamsızlığıma bakabiliyor muyum? Çünkü e okulda devamsızlık bilgilerim güncellenmiyor.

Güncellenmiyorsa demek ki daha okulun girmemiş demektir. Onun dışında bir tane bir numara vardı, veliniz o numaraya abone olursa E-Okul'a girilen notlar ve devamsızlık bilgileri otomatik ona mesaj olarak gidiyor. Kaldı ki E-Okul'a girilmediği için oradan da doğal olarak bakamazsınız.

Güncelleniyordur ancak okul girmiyordur.
@333365, Allah o numaranın belasını.

Herkesinki bilgileri giriniyor benimki girinmiyor o zaman?

Bizim sınıftakilere sordum herkesinki giriniyormuş.

@Ablaci sizinki de girilecektir, sabredin. Okula gidip müdür yardımcısına sorabilirsiniz.

e-Devlet'te notlar gozukuyordu devamsizlikta olabilir bakmak gerek.

Bakacağım sağ ol.
e-Devlet'te notlar gozukuyordu devamsizlikta olabilir bakmak gerek.

Bakacağım sağ ol

@Ablaci sizinki de girilecektir, sabredin. Okula gidip müdür yardımcısına sorabilirsiniz.

1 aydan fazladır 10 gündür gelmedi diyor ama ben o günler içerisinde bayağı gelmedim ve girilmedi.

@Ablaci belki unutulmuş olabilir. İnsanlık hali, hepsi olabilir. Dediğim gibi okulunuza bir sorun.

@Ablaci belki unutulmuş olabilir. İnsanlık hali, hepsi olabilir. Dediğim gibi okulunuza bir sorun.

Aradım okulu güncellediklerini söylediler yine bir sıkıntı çıktı burada tam gün 17 diyor +2 yarım gün nasıl toplam 19 gün oluyor şimdi ben 1 gün daha gitmezsen sınıfta mı kalacağım yoksa burada mantık hatası mı var?

Dosya Ekleri

• 1652375958569.png
    13,9 KB · Görüntüleme: 43
@Ablaci zaten şu anki haliyle kalıyorsunuz. Toplam devamsızlık hakkınız özürsüz 10 gün, toplam 30 gündür. İzinli devamsızlığınız kaç gün?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…