e-Okul hariç başka bir yerden devamsızlığa bakılır mı?

Güncellenmiyorsa demek ki daha okulun girmemiş demektir. Onun dışında bir tane bir numara vardı, veliniz o numaraya abone olursa E-Okul'a girilen notlar ve devamsızlık bilgileri otomatik ona mesaj olarak gidiyor. Kaldı ki E-Okul'a girilmediği için oradan da doğal olarak bakamazsınız.

Güncelleniyordur ancak okul girmiyordur.
@333365, Allah o numaranın belasını.

Herkesinki bilgileri giriniyor benimki girinmiyor o zaman?
Güncellenmiyorsa demek ki daha okulun girmemiş demektir. Onun dışında bir tane bir numara vardı, veliniz o numaraya abone olursa e-Okul'a girilen notlar ve devamsızlık bilgileri otomatik ona mesaj olarak gidiyor. Kaldı ki e-Okul'a girilmediği için oradan da doğal olarak bakamazsınız.

Bizim sınıftakilere sordum herkesinki giriniyormuş.

@Ablaci sizinki de girilecektir, sabredin. Okula gidip müdür yardımcısına sorabilirsiniz.

e-Devlet'te notlar gozukuyordu devamsizlikta olabilir bakmak gerek.

Bakacağım sağ ol.
e-Devlet'te notlar gozukuyordu devamsizlikta olabilir bakmak gerek.

Bakacağım sağ ol

@Ablaci sizinki de girilecektir, sabredin. Okula gidip müdür yardımcısına sorabilirsiniz.

1 aydan fazladır 10 gündür gelmedi diyor ama ben o günler içerisinde bayağı gelmedim ve girilmedi.

@Ablaci belki unutulmuş olabilir. İnsanlık hali, hepsi olabilir. Dediğim gibi okulunuza bir sorun.

@Ablaci belki unutulmuş olabilir. İnsanlık hali, hepsi olabilir. Dediğim gibi okulunuza bir sorun.

Aradım okulu güncellediklerini söylediler yine bir sıkıntı çıktı burada tam gün 17 diyor +2 yarım gün nasıl toplam 19 gün oluyor şimdi ben 1 gün daha gitmezsen sınıfta mı kalacağım yoksa burada mantık hatası mı var?

Dosya Ekleri

• 1652375958569.png
    1652375958569.png
    13,9 KB · Görüntüleme: 43
@Ablaci zaten şu anki haliyle kalıyorsunuz. Toplam devamsızlık hakkınız özürsüz 10 gün, toplam 30 gündür. İzinli devamsızlığınız kaç gün?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı