e-Okul kapandı mı?

Var mı gelişme?

Hoca mesajımı görmüş fakat hala e-Okul'da sorumlu olarak gözüküyorum yarın okulu arayacağım okul uzak sadece sınav notumu girsinler diye uğraştırıyolar şimdi 1 ay sonra diploma dağıtsalar sorumlu gözüktüğüm için alamayacağım sınavıda geçtim 76 alarak alt tarafı not girişi yapacaklar.

Hoca mesajımı görmüş fakat hala e-Okul'da sorumlu olarak gözüküyorum yarın okulu arayacağım okul uzak sadece sınav notumu girsinler diye uğraştırıyolar şimdi 1 ay sonra diploma dağıtsalar sorumlu gözüktüğüm için alamayacağım sınavıda geçtim 76 alarak alt tarafı not girişi yapacaklar.
Okul işi savsaklamış zaten siz de savsaklamayın.Keşke arasaydınız bugün. Yarın arayın, açmazlarsa okula kadar gidin.Önemli bir konu çünkü.

Okul işi savsaklamış zaten siz de savsaklamayın. Keşke arasaydınız bugün. Yarın arayın, açmazlarsa okula kadar gidin. Önemli bir konu çünkü.

Aslında bugün aradım da geç aradım yarın erkenden bir arayacağım yoksa okula gideceğim sınavı unutup girmezlerse sorumlu olarak kalacağım ve o sınava tekrardan girmek zorunda olacağım.

Güncelleme Müdür yardımcısını aradım geçen hafta halleti notumu girdi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı