e-Okul kapanınca devamsızlık girilir mi?

396597

Kilopat
Makaleler
1
Bugün sınıf öğretmeni pazartesi günü e-Okul'un kapanacağını söyledi. Yanımdaki de e-Okul kapandığı için haftaya okula gelmiyorum dedi. 2.dönem başlayınca bu devamsızlıklar girilir mi?

Okuldan okula değişir. Bazısı devamsızlık yaptığın gün girer. Bazıları cuma günü girer. Bazıları ise son haftalar hiç girmez. En iyisi izin alıp gitmemek.

E-Okul, müdür yardımcısına ve müdüre hala daha kapalı kalıyor mu? Karne zamanından 2-3 gün önce müdürün veya müdür yardımcısının karneleri basması için tekrar açılıyor. O arada müdür veya müdür yardımcısı devamsızlığı girmek zorunda. 2. dönemin sonunda böyle insiyatif uyguluyorlar ama daha 1. dönemin sonunda böyle bir şey yapacaklarını hiç düşünmüyorum.

E-Okul, müdür yardımcısına ve müdüre hala daha kapalı kalıyor mu? Karne zamanından 2-3 gün önce müdürün veya müdür yardımcısının karneleri basması için tekrar açılıyor. O arada müdür veya müdür yardımcısı devamsızlığı girmek zorunda. 2. dönemin sonunda böyle insiyatif uyguluyorlar ama daha 1. dönemin sonunda böyle bir şey yapacaklarını hiç düşünmüyorum.
Bu sene karne dağıtılmayacağı için karne basılmayacak. Karneler e-okul üzerinden verilecek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı