A AfganRaze Femtopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2022 #1 Arkadaşlar kısa ve öz e-Okul ne zaman kapanıyor ve devamsızlıklar son hafta girilir mi? 7. sınıf için söylüyorum.
Arkadaşlar kısa ve öz e-Okul ne zaman kapanıyor ve devamsızlıklar son hafta girilir mi? 7. sınıf için söylüyorum.
Phreak Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 611 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2022 #2 AfganRaze dedi: Arkadaşlar kısa ve öz e-Okul ne zaman kapanıyor ve devamsızlıklar son hafta girilir mi? 7. sınıf için söylüyorum. Genişletmek için tıkla... Karne verileceği güne kadar açık sistem perşembe günü bile gelmesen yazılır ama bu okulunuzada bağlı tabii biraz da 11.sınıf olarak eğer dersinden geri kalmam dersen gitme keşke yine ortaokul olsam o devamsızlık haklarımı kullansaydım. Artı 0 Eksi
AfganRaze dedi: Arkadaşlar kısa ve öz e-Okul ne zaman kapanıyor ve devamsızlıklar son hafta girilir mi? 7. sınıf için söylüyorum. Genişletmek için tıkla... Karne verileceği güne kadar açık sistem perşembe günü bile gelmesen yazılır ama bu okulunuzada bağlı tabii biraz da 11.sınıf olarak eğer dersinden geri kalmam dersen gitme keşke yine ortaokul olsam o devamsızlık haklarımı kullansaydım.
Qwerty10 Hectopat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 1.615 Çözümler 15 29 Aralık 2022 #3 Karne verileceği hafta kapanır son hafta devamsızlık girilmez yani çoğu okulda öyle kısa ve öz oldu diye düşünüyorum. Artı 0 Eksi
Karne verileceği hafta kapanır son hafta devamsızlık girilmez yani çoğu okulda öyle kısa ve öz oldu diye düşünüyorum.
KS KS A AfganRaze Femtopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2022 #4 Teşekkür ederim Artı 0 Eksi