Çözüldü e-Okul not değişikliği yapılabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Eren3321

Centipat
Merhaba. Okul idaresi falan not değişikliği yapabiliyor mu? Ayrıca ögretmenlere not girişi bugün kapanıyor idareciler için de süre aynı mı? Bilgisi olan yazsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öğlen sorduğumda bize 1 Temmuza kadar açık dendi, bu doğru mu peki?

Sorumluluk sınavı vb. durumlar için açıktır ama karne zaten çoğu okullarda yarın basılmaya başlayacağı için bugün not girişleri kapanıyor. Eğer sınavınızda puantajın hatalı değerlendirilmesi vb. gibi bir durum varsa değiştirilebilir ama (benim bildiğim 1 günlük bir onay süreci var) şu an çok geç. Yazılılarda not değişikliklerine gidilmesi zor o yüzden.

Hocam 9. sınıfım 4 dersten kaldım idareye sordum geçirme için yarın gel dedi, o nasıl olacak?

İdare cuma günü bile yapıp yeni karne basabilir.

Peki hocam son bir soru rica etsem cevaplar mısın? Dersinden kaldığım matematikçi inat etti geçirmeyeceğim diye. İdare de yarın gel dedi şansını dene dedi. Durum nasıl olur sence?

Peki hocam son bir soru rica etsem cevaplar mısın dersinden kaldığım matematikci inat etti geçirmeyeceğim diye. İdare de yarın gel dedi şansını dene dedi. Durum nasıl olur sence?

Yıl sonu ortalamamı inatla 84.80 mi 84.90 mı ne o civarda bırakan biyoloji hocasıyla aynı durumlar yaşandı. Okula gidin diretin.

Yıl sonu ortalamamı inatla 84.80 mi 84.90 mı ne o civarda bırakan biyoloji hocasıyla aynı durumlar yaşandı. Okula gidin diretin.

Şu an kaldığım 4 ders var. En yakın matematik. Şu an ortalaması 54.7. 62.5 yapsa geçiyorum. Yarın şansımı deneyeceğim umarım geçirir. Ayrıca bilgi icin teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…