e-Okul not girişi ne zaman kapanıyor?

isimlzmdeil

Hectopat
Daha fazla  
1. dönem için soruyorum, yani şu an için. Not girişleri ne zaman kapanacak ortalamam 83 ve 4-5 hoca daha sözlü girmediği için onlara bağlı takdir alıp almamak fakat hala girmediler. Ona göre yarın okula gidip konuşmayı düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
1. dönem için soruyorum, yani şu an için. Not girişleri ne zaman kapanacak ortalamam 83 ve 4-5 hoca daha sözlü girmediği için onlara bağlı takdir alıp almamak fakat hala girmediler. Ona göre yarın okula gidip konuşmayı düşünüyorum.
Bildiğim kadarıyla genelde hep çarşamba günleri kapatılıyor.

Az önce hocamdan Çarşamba günü olduğunu öğrendim

Çarşamba veya Perşembe akşamı kapanıyor genelde, Çarşamba muhtemelen.
Az önce hocamdan Çarşamba günü olduğunu öğrendim
Bildiğim kadarıyla genelde hep çarşamba günleri kapatılıyor.
Anladım yani Pazartesi ve Salı günü kesin açık olur dimi? Çünkü hocalar hala sözlü girmedi eğer girdikten sonra da 85 olmazsa hoca benim yanıma gel konuşuruz hocalarla dedi o yüzden okula gitmem gerekiyor da.

Anladım yani Pazartesi ve Salı günü kesin açık olur dimi? Çünkü hocalar hala sözlü girmedi eğer girdikten sonra da 85 olmazsa hoca benim yanıma gel konuşuruz hocalarla dedi o yüzden okula gitmem gerekiyor da.
Evet açık olur, eğer notlarınla ilgili bir sorun çıkarsa dilekçe ile kapansa bile not girilebiliyor diye biliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı