Karnenizi bulabiliyorsanız orada yazıyordu herhalde.
**Okul no sınıfta listede adının karşılığında yazan numara** hatırlamıyorsan yapacak bir şey yok! bulmaya çalış.
Liseden once aldiklarimi kaybetmisimdir. Liseden sonrada almaya gitmedim. 4 okul degistirdim hepsini hatirlayamam. Ilkokul numarimi hatirliyorum oda jandarma muhabbetinden dolayi. Onu yazinca da normal olara boyle bir ogrenci yoktur diyor. E-devlet uzerinden ulasabilecegimi dusunuyordum ama yanilmisim.Okul numaranızı hatırlamalısınız. Evde karne falan yok mu
Liseden once aldiklarimi kaybetmisimdir. Liseden sonrada almaya gitmedim. 4 okul degistirdim hepsini hatirlayamam. Ilkokul numarimi hatirliyorum oda jandarma muhabbetinden dolayi. Onu yazinca da normal olara boyle bir ogrenci yoktur diyor. e-Devlet uzerinden ulasabilecegimi dusunuyordum ama yanilmisim.
.Annenize sorun belki biliyordur, başka da nasıl bulursunuz bilmiyorum. Okuldan yakın arkadaşınız varsa o da biliyor olabilir.
Yapılıyor. Ablam mezuniyetinden 3.5 yıl sonra dahi e-Okul'a girebildi.Hocam numarasını bulsa bile giriş yapamaz. O okuldan ismin silindiği zaman numara boşa düşer yeni öğrencilerin birine aktarılır.
Okul numaranız başka birine verilmiştir. e-Okul üzerinden görmeniz çok zor.
8 yıl sonra aynı no ile şuan giriş yaptım. alakası yok.Hocam numarasını bulsa bile giriş yapamaz. O okuldan ismin silindiği zaman numara boşa düşer yeni öğrencilerin birine aktarılır.
Mezun olduğunuz lisedeki numaranız lazım, diğerleri değil.okul degistirdim hepsini hatirlayamam.
Ortaokul numarasi ile giris yapabildim. Her ne kadar sacma olsa bile. Notlarima ulasabildim. Ingilizceden 18 almisim 4.sinifta. Neyse bu notlari e-devlete aktarsalarda bizide boyle ugrastirmasalar.Mezun olduğunuz lisedeki numaranız lazım, diğerleri değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.