Eba ya girebilirseniz gruplar kısmından bakın o kısımda mesela 9/A sınıf grubu filan görüyorsan o senin sınıfındır.Eğer görmüyorsan sınıflar daha belirlenmemiş olabilir.Arkadaşlar 2. tercihime yerleştim babamın e-Devlet ile giriş yaptım sınıf yazıyor şube yazmıyor nereden bakabilirim?
EBA'ya girebilirseniz gruplar kısmından bakın o kısımda mesela 9/a sınıf grubu filan görüyorsan o senin sınıfındır. Eğer görmüyorsan sınıflar daha belirlenmemiş olabilir.
Arkadaşlar 2. tercihime yerleştim babamın e-Devlet ile giriş yaptım sınıf yazıyor şube yazmıyor nereden bakabilirim?
Aynen bazı liselerde sıkıntı oluyor ilk haftalarda nakiller veya sınıfa öğrenci eklenmesi çok olduğu için sınıfı belli olmayabilir.Ama illaki okulun ilk başladığı gün eğitim devam etmesi için bir sınıfa koyulucaktır.Eger meslekte ise ohooo okul acildiginda bile belli olmaz siniflar okul acildiktan 3 hafta sonra ogrenir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.