Çözüldü e-Okul şube ortalaması ne demek?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Merhaba arkadaşlar 8.sınıfım LGS'ye çalışıyorum. İlk dönem matematikten 80 civarı aldım bugün e-Okul'a girdim ortalama 87'den 73'e inmiş. Matematikten 33 almışım moralim çok bozuldu şube ortalaması kısmına baktım sınav notu 33 şube ortalaması 30,15 durumda ise yukarı doğru yeşil ok var. Ben anlamadım ben mi düşük almışım yoksa bütün sınıf bu civar almış? Anlamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Şube ortalaması adı üstünde, şubeniz yani sınıfınızdaki tüm matematik notlarının aritmetik ortalaması. Yeşil ok ise ortalama nottan yüksek aldığınızı gösteriyor.
Yani sınıftaki herkes aşağı yukarı 30 almış.
Şube ortalaması adı üstünde, şubeniz yani sınıfınızdaki tüm matematik notlarının aritmetik ortalaması. Yeşil ok ise ortalama nottan yüksek aldığınızı gösteriyor.
Yani sınıftaki herkes aşağı yukarı 30 almış.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Şube ortalaması demek, ilgili dersten sınıfınızın ortalaması. Matematikte sınıfınızın not ortalaması 30, siz de 33 alarak sınıf ortalaması üzerindesiniz. Herhangi etkisi yok.

Galiba sınıftaki tüm herkesin notunun ortalaması gibi bir şey.

Şube ortalaması demek, ilgili dersten sınıfınızın ortalaması. Matematikte sınıfınızın not ortalaması 30, siz de 33 alarak sınıf ortalaması üzerindesiniz. Herhangi etkisi yok.
Hocam babam dedi karar senin sınava gir çık ister tamircisi vereyim ister oku tamircinin maaşı iyi usta olduktan sonra paraya para kırarsın liseyide açıktan bitirirsin diyo bende bilmiyorum moralim bozuk en düşük matematikten kaç sene boyunca 60 en düşük notum.

Şube ortalaması sınıfındakilerin aldığı notların ortalaması yani ortalamayı geçmişsin

Olur öyle şeyler 30 ortalama var ise hoca da bir sıkıntı vardır. Sende sorun yoktur emin ol. Moralini hiç bozma zaten sözlülerle toparlarsın. En azından baban çok katı değil rahat ol biraz. Ben 8. Sınıftayken okul denemesinde 8 lerde 3. Oldum diye babam alaycı bir şekilde emojileri falan atıyordu çok stresli ve sinir bozucu bir şey.

Hocam ortalama gitti 2 tane sınav da kötü geçti düşük gelecek gibi duruyor umarım yüksek gelir ortalama gitti moralim bozuk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…