E-pin alırken T.C. vermek sorun olur mu?

Yarens

Yoctopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, oynadıgım oyunun çip satışını yapan bir epin sitesi açılmış. Daha uyguna çip satışı yapıyor ama kayıt olurken T.C. İstiyor. Yanlış T.C. Kabul etmiyor T.C. Vermek zorunlu. Acaba bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

Siteye göre değişir.

Hangi site? Bilindik site mi? İsmi ne?

Site fark etmeksizin E-Devlet'ten gerekli ayarlamaları yaptıyasanız bir sorun çıkmaz. E-Arşiv üzerinden adınıza fatura düzenlemek için istiyorlar onu. (11 tane 1 girilip de kesebilirler fakat pek tercih edilen bir yol değildir.)

Hangi site? Bilindik site mi? İsmi ne?selam oynadığım oyun boyaa türkiye texas poker çip satışını yapan epinadam sitesi 6 7 aydan beri çip satışı yapıyormuş

@cumali_032 cvp yazamıyorum siteye yeni üyeyim msjım gıtmıyor size
Hangi site? Bilindik site mi? İsmi ne?selam oynadığım oyun boyaa türkiye texas poker çip satışını yapan epinadam sitesi 6 7 aydan beri çip satışı yapıyormuş
Siteye göre değişir.
Epinadam yeni bir site
E devletten ne gibi bir ayarlama
Fatura için değil ödeme yapan kart sahibiyle eşleştirilmesi içinmiş

Son düzenleme:
@cumali_032 cvp yazamıyorum siteye yeni üyeyim msjım gıtmıyor size

Epinadam yeni bir site

E devletten ne gibi bir ayarlama

Bu arada önyargı olarak algılama ama sanırım küçük artık o ayarlamayı yapmaya gerek kalmamış, sadece şirket sahibiysen belli ayarlamalar yapman gerekmektedir, TCKN'ni paylaşmanda bir sıkıntı yoktur. Sadece adına fatura düzenleyebilmek için senden TCKN istiyorlar.
Buda olabilir.

Ben güvenmenizi tavsiye etmem bilindik değil,bir şey değil.

Ben güvenmenizi tavsiye etmem bilindik değil,bir şey değil.
Ne yapabilirlerki en fazlası ne olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…