Nasıl yani il başta yuksek miktarda yukleme yapmıcamMesela paran boşa gider?
Nasıl yani il başta yuksek miktarda yukleme yapmıcamMesela paran boşa gider?
11 tane 1 giremezsiniz, T.C. kimliğin son 2 hanesi kontrol numarasıdır. 10 tane 1, 1 tane 0 şeklinde yazarak girebilirsiniz. Kimliği bu şekilde olan birisi de habere çıkıp dert yanmıştı kimlik no.mu değiştireceğim diye. Belki iptal bile olmuş olabilir. T.C. bulmak için artık bir sürü sızıntı data var.Site fark etmeksizin E-Devlet'ten gerekli ayarlamaları yaptıyasanız bir sorun çıkmaz. E-Arşiv üzerinden adınıza fatura düzenlemek için istiyorlar onu. (11 tane 1 girilip de kesebilirler fakat pek tercih edilen bir yol değildir.)
Iyzico vs. default olarak istiyor. Onlar da editlemediyse normaldir sorması. Böyle bir şey olduğunu zannetmiyorum, destek sallıyor gibi.Fatura için değil ödeme yapan kart sahibiyle eşleştirilmesi içinmiş
Hayır kabul etmiyor epinadam girin deneyin ben size oyun ıd mi yazarım ıstersen once onu soruyor çünkü11 tane 1 giremezsiniz, T.C. kimliğin son 2 hanesi kontrol numarasıdır. 10 tane 1, 1 tane 0 şeklinde yazarak girebilirsiniz. Kimliği bu şekilde olan birisi de habere çıkıp dert yanmıştı kimlik no.mu değiştireceğim diye. Belki iptal bile olmuş olabilir. T.C. bulmak için artık bir sürü sızıntı data var.
Iyzico vs. default olarak istiyor. Onlar da editlemediyse normaldir sorması. Böyle bir şey olduğunu zannetmiyorum, destek sallıyor gibi.
Ben poker oyunu için dedim turkıye texas poker (boyaa) kendi mağazasında 2 katı oraya kıyasla ucuzKart sahibi ile eşleşme için bunu sormasına gerek yok ki. T.C. ile kredi kartı alışverişlerinin ortak bir noktası yok. Bence güvenilir gelmedi bana.
Ayrıca uygun demişsin de pek uygun da değil hani. Valorant'ın fiyatları ateş pahası.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.