Tosla uygulamasından alıp yüzde 15'de iade kazanabilirsiniz.Arkadaşlar, hem PUBG Mobile UC hem de Steam alacak sağlam bir epin satış sitesi arıyorum. Biliyorsunuz ki çok dolandırıcı site mevcut öneriniz var mı?
Hocam ne kadar bu uygulama? Genellikle "şu kadar al, şu kadarı da iade" diyenler üçkağıtçı oluyor.Tosla uygulamasından alıp yüzde 15'de iade kazanabilirsiniz.
Hocam araştırdım ancak trendyolun da pek sağlam olmadığını gözlemledimsteam kodu Modelleri, Fiyatları - Trendyol
steam kodu ve sevdiÄin markaların yeni sezon ürünleri ve kampanyaları Trendyol'da!www.trendyol.com
Steam kodunu buradan alabilirsin.
Stokları iyi yok ve güvenilir değillerByNoGame.
Hocam araştırdım ancak Trendyol'un da pek sağlam olmadığını gözlemledim
Stokları iyi yok ve güvenilir değiller
Sanırım kişisel satıcılar bunlardan kaynaklı sorun var anında teslim eden bi satıcı bulmalıyımŞaka yapıyor olmalısınız. Hiçbir zaman stok problemi gibi bir şey yaşamadım ve belki de en güvenilirleri ByNoGame
Trendyol'un da sağlam olmadığını gözlemlediğinizi söylüyorsunuz fakat bir çok kez satın aldım ve hiçbir zaman problem yaşamadım onda bile. Satın alacağınız yeri
Uygulama değil. Bu bir ön ödemeli banka.Hocam ne kadar bu uygulama? Genellikle "şu kadar al, şu kadarı da iade" diyenler üçkağıtçı oluyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.