Modem önerisi

Deniz Şentürk

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, elimde Türk Telekom'un vermiş olduğu ZyXEL EX3301-T0 AX1800 modem var. GPON olarak Huawei OptiXstar HG8010HV6 modeli var. Uzak mesafelerde 2.4G çekmiyor, 5GHz'de kararsızlık oluyor. Değiştirmek istiyorum, nasıl bir yol izleyebilirim? İnternet 200 Mbps hızında. Bir de ev telefonu var. Yanlış hatırlamıyorsam yenilerde telefon girişi yok diye biliyorum. Yeni modem alınca LAN'dan RJ-11'e dönüştürünce sorun yaşar mıyım? Yardımcı olursanız sevinirim.

Arkadaşlar merhaba, elimde Türk Telekom'un vermiş olduğu ZyXEL EX3301-T0 AX1800 modem var. GPON olarak Huawei optixstar HG8010HV6 modeli var. Uzak mesafelerde 2.4G çekmiyor, 5GHz'de kararsızlık oluyor. Değiştirmek istiyorum, nasıl bir yol izleyebilirim? İnternet 200 Mbps hızında. Bir de ev telefonu var. Yanlış hatırlamıyorsam yenilerde telefon girişi yok diye biliyorum. Yeni modem alınca Lan'dan RJ-11'e dönüştürünce sorun yaşar mıyım? Yardımcı olursanız sevinirim.

TP-Link bu konuda guvenebileceginiz markalardan hocam.
Filtrelerden kendinize gore en uygun modemi saniyesinde bulabilirsiniz fiyatlarida gayet makul bence.
Filtrelerde menzili yuksek tutarsaniz daha iyi olabilir.

TP-Link bu konuda guvenebileceginiz markalardan hocam.
Filtrelerden kendinize gore en uygun modemi saniyesinde bulabilirsiniz fiyatlarida gayet makul bence.
Filtrelerde menzili yuksek tutarsaniz daha iyi olabilir.
teşşekkür ederim hocam

Arkadaşlar merhaba, elimde Türk Telekom'un vermiş olduğu ZyXEL EX3301-T0 AX1800 modem var. GPON olarak Huawei optixstar HG8010HV6 modeli var. Uzak mesafelerde 2.4G çekmiyor, 5GHz'de kararsızlık oluyor. Değiştirmek istiyorum, nasıl bir yol izleyebilirim? İnternet 200 Mbps hızında. Bir de ev telefonu var. Yanlış hatırlamıyorsam yenilerde telefon girişi yok diye biliyorum. Yeni modem alınca Lan'dan RJ-11'e dönüştürünce sorun yaşar mıyım? Yardımcı olursanız sevinirim.

Evin kaç m², modem evin ortasındamı yoksa uç kısmındamı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı