M mkt80 Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 1.418 Çözümler 9 16 Ekim 2022 #1 Bana sahte bir e-posta geldi ve ben de gerçek sanarak e-postayı açtım. E-postayı açmamla virüs bulaşabilir mi? E-posta içindeki herhangi bir linke basmadım ki zaten basılacak bir link yoktu. @Fıratttt @Dutchman
Bana sahte bir e-posta geldi ve ben de gerçek sanarak e-postayı açtım. E-postayı açmamla virüs bulaşabilir mi? E-posta içindeki herhangi bir linke basmadım ki zaten basılacak bir link yoktu. @Fıratttt @Dutchman
F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.040 Makaleler 2 Çözümler 32 16 Ekim 2022 #2 Sistem açığı olmadığı sürece bu yolla virüs bulaşmaz.
Y.Can Aydın Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 1.191 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Ekim 2022 #3 Sanmıyorum
PoorMan Decapat Katılım 11 Mart 2021 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2022 #4 linke tıklarsan tehlikeli diye biliyorum
M mkt80 Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 1.418 Çözümler 9 16 Ekim 2022 #5 Açılan konulara baktım da bazı kişiler bulaşır derken bazıları bulaşmaz demiş ikilemde kaldım.
jrsentinel Kilopat Katılım 7 Mayıs 2019 Mesajlar 349 Çözümler 1 16 Ekim 2022 #6 Epostadan bulaşmaz eğer linke tıklamadıysan ya da başka bir sayfaya yönlendirmediyse. Tabi arkadaşın dediği gibi bir sistem açığı yoksa.
Epostadan bulaşmaz eğer linke tıklamadıysan ya da başka bir sayfaya yönlendirmediyse. Tabi arkadaşın dediği gibi bir sistem açığı yoksa.
Y.Can Aydın Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 1.191 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Ekim 2022 #7 Linke tıklamayla bulaşabilir onun haricinde bulaştığını veya bulacaşağını düşünmüyorum. Sydo dedi: Açılan konulara baktım da bazı kişiler bulaşır derken bazıları bulaşmaz demiş ikilemde kaldım. Genişletmek için tıkla...
Linke tıklamayla bulaşabilir onun haricinde bulaştığını veya bulacaşağını düşünmüyorum. Sydo dedi: Açılan konulara baktım da bazı kişiler bulaşır derken bazıları bulaşmaz demiş ikilemde kaldım. Genişletmek için tıkla...
M mkt80 Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 1.418 Çözümler 9 16 Ekim 2022 #8 jrsentinel dedi: Epostadan bulaşmaz eğer linke tıklamadıysan ya da başka bir sayfaya yönlendirmediyse. Tabi arkadaşın dediği gibi bir sistem açığı yoksa. Genişletmek için tıkla... Sistem açığı derken nasıl bir açık?
jrsentinel dedi: Epostadan bulaşmaz eğer linke tıklamadıysan ya da başka bir sayfaya yönlendirmediyse. Tabi arkadaşın dediği gibi bir sistem açığı yoksa. Genişletmek için tıkla... Sistem açığı derken nasıl bir açık?
jrsentinel Kilopat Katılım 7 Mayıs 2019 Mesajlar 349 Çözümler 1 16 Ekim 2022 #9 Sydo dedi: Sistem açığı derken nasıl bir açık? Genişletmek için tıkla... Atıyorum gmail kullanıyosun. O ara gmailde bir açık varsa bundan faydalanabilirler ama çok düşük bir ihtimal bu.
Sydo dedi: Sistem açığı derken nasıl bir açık? Genişletmek için tıkla... Atıyorum gmail kullanıyosun. O ara gmailde bir açık varsa bundan faydalanabilirler ama çok düşük bir ihtimal bu.
L lovemyers Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 2.158 Makaleler 2 Çözümler 13 16 Ekim 2022 #10 Fazlasıyla düşük ihtimal.