Steam E-posta bağlı çalınan hesap geri alınabilir mi?

yusufselim766

Picopat
Dün çalınan hesabımı geri almak için bütün bilgileri doğru girdim ancak ilk mailimin başka mail olduğunu unuttum. Sonra bana geri yazdılar ve yanlış olduğunu belirttiler. Yeni ticket açmayı denedim ama şu an olduğu için açılmadı, ben de mesaj olarak unuttuğumu ve maili yazdım sizce olur mu?

fadafsa.jpg

fadafsa.jpg

Benim de hesabım çalınmıştı ben desteğe yazmıştım ve benden ilk satın aldığım oyunun kart bilgilerini istemişlerdi.

Asıl olay aslında en eskiden kullandığın şeyleri istiyorlar en eski ismin en eski kullandığın kart vb.
bunlardan birini desteğe iletirsen sorunun çözüleceğini varsayıyorum.

Benim de hesabım çalınmıştı ben desteğe yazmıştım ve benden ilk satın aldığım oyunun kart bilgilerini istemişlerdi.

Asıl olay aslında en eskiden kullandığın şeyleri istiyorlar en eski ismin en eski kullandığın kart vb.
Hocam en eski aldığınız şeyin kart numarasını nereden görüyorsunuz? Ben kartı değiştirdim, faturadan vs. de bulamadım.

İlk ticket açarken kart bilgilerini yazdım zaten sorun o değil hocam. İlk maili başta yanlış yazdım ve şimdi de mesaj olarak doğru olanı yazdım kabul ederlermi acaba ?

Hocam en eski aldığınız şeyin kart numarasını nereden görüyorsunuz? Ben kartı değiştirdim, faturadan vs. de bulamadım.

Tam olarak göstermiyor fakat oyun satın aldığınızda mailinize fatura adresi geliyor kart numarası ise uygulamadan hesap detaylarına girdiğinizde satın alma geçmişinde tüm satın aldığınız şeylerin son 2 hanesi olarak kart numarasını gösteriyor son 2 hanesine bakarak zaten hangi karttan satın aldığınızı anlayabiliyorsunuz.

İlk ticket açarken kart bilgilerini yazdım zaten sorun o değil hocam. İlk maili başta yanlış yazdım ve şimdi de mesaj olarak doğru olanı yazdım kabul ederler mi acaba?

Kabul ederler doğru yazdıysan merak etme eksiksiz tamamlarsan sorun olacağını sanmıyorum sadece 1.den sonra diğer ticketler uzunca bekletilebiliyor sabretmek lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı