E posta çalınmış mı?

Telefon numarası var ama hat 3 yıldır kapalı yani artık ulaşmam imkansız.

Telefon numarası var ama hat 3 yıldır kapalı yani artık ulaşmam imkansız.
Doğrulama için sadece telefon numarası var ise kurtarmanız oldukça zor. Neticede mail adresinin sizin olup olmadığını doğrulamanız gerekecek.

6 kez patlatılmış, evet.
Hocam durumu yanlış yorumlamışsınız. Arkadaşın mail hesabının çalınma gibi bir durumu yok, orada gözüken sitelerdeki üyelik şifresi sızdırılmış. Buna tam olarak çalınmış denmez çünkü eğer çalınsaydı o mail adresine dahi ulaşamazdı.

Çalındığını söylemedim zaten hocam. Patlatılmış dedim. Yani, dediğiniz gibi sızdırma olayı var sadece. Buna da patlatma denir.

Çalındığını söylemedim zaten hocam. Patlatılmış dedim. Yani, dediğiniz gibi sızdırma olayı var sadece. Buna da patlatma denir.
Hocam patlatılmış dediğiniz için aşağıdaki arkadaş mail şifresinin çalındığını düşündü onun için böyle söyledim.
Nasıl patlatıyorlar ki? Şifrem basit bir şey değil ve güvenli olmayan sitelerde üyeliklerim yok.

Son düzenleme:
Yeni bir e-posta sağlayıcısına geçmenizi öneririm. Hatta gizliliğe önem veren bazı servisleri tercih etseniz çok iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…