E-Posta ile kaydolunan sitelerin tamamını görmenin kolay bir yolu var mı?

KayboldumLan

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Çok küçükken abimin benim için açtığı bir Outlook e-posta hesabım var ve bu hesapla saçma sapan her siteye kaydolmuştum. Bu yüzden bu hesabın güvenli olmadığını düşündüğüm ve bu e-postayla bir hesabım kalmamasını istediğim için silmek istiyorum ama bu e-postayla kullandığım gerekli çok fazla uygulama ve site var. Bunların hepsini gösteren bir yer var mı? Veya e-postamı silsem kullandığım uygulamalardaki hesaplarıma ne olur?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bir düşünelim, bunun mümkün olabilmesi için öyle bir web sitesi olmalı ki, farklı farklı onlarca üyelik gerektiren sitenin kullanıcı veri tabanına erişebilsin.

Dolayısıyla bunun veri güvenliği anlamında zaten olmaması gerektiğini anlatmaya gerek yok sanırım.

EKLEME: Sorunuzu yanlış anlamış olabilirim siz bunu görmenin bir yolu derken bir site üzerinden falan değil kendi mail uygulamanız üstünden mi demek istiyorsunuz? Bu durumda bunu Microsoft'a başvurarak öğrenebilirsiniz belki. Yani desteğe bir mail atın ve mailinizle üyelik aldığınız tüm siteleri öğrenmek istediğinizi belirtin bakalım destek olacaklar mı. Onlar olumsuz cevap dönerse bir yolu yok demektir.

Gelecekte belki edevlet'te olur. Verilerimiz bozuk para gibi elden ele geziyor. Şaka bi yana mümkün değil.

Gelecekte belki edevlet'te olur. Verilerimiz bozuk para gibi elden ele geziyor. Şaka bi yana mümkün değil.

Hocam sonradan mesajımı düzelttim ilk etapta yanlış anlamış olabilirim arkadaş kendi eposta hizmeti üzerinden mümkün mü diye sormuş aslında son kararım bu yönde

Dolayısıyla Microsoft desteğe başvursun onlar mümkünse yollarlar adresleri değilse de yollamazlar.

Mesela Gmail'de gösteriyor acaba Outlook'ta da var mıdır diye sormuştum yani Microsoft'un kendi uygulamasında var mıdır diye. Zaten cevapta vermişsiniz teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…