Üzgün Makaron
Hectopat
Bunu okuyup geri dönüş yaparsanız sevinirim. Çok az bilgi vermişsiniz.
Adam konuyu açıp kayboldu, uzak diyarlara gitti.Rehber: Doğru konu nasıl açılır?
Konu açmak çok kolay, bilgisayarda sağ üstteki turuncu renkli "Konu Oluştur" tuşuna tıklıyorsunuz: Mobil cihazlarda yani örneğin telefonunuzda ise hemen üstte bulunan yeşil "Konu oluştur..." tuşuna tıklıyorsunuz. Ancak elbette konunuzun onaylanması ve yanıtlanması için bilmeniz gereken...www.technopat.net
Doğru Konu nasıl açılır konusundan yardım alarak konuyu biraz daha kapsamlı hale getir, konuda çok az bilgi vermişsin.öncelikle konunun hangi konu olduğunu bulamadım bi dk nE? Neyse sen anladın.
Doğru konu nasıl açılır konusundan yardım alarak konuyu biraz daha kapsamlı hale getir, konuda çok az bilgi vermişsin.
E-Posta'nı nereden gizlemek istiyorsun, nedenin ne, hangi platformdan gizlemek istiyorsun gibi.Ne gibi verebilirimki bence herşey ortada.
Ne gibi verebilirimki bence herşey ortada
Tamam konuyu nasıl silebilirim iyice araştırdım maalesef gizlenmiyormuş.E-Posta'nı nereden gizlemek istiyorsun, nedenin ne, hangi platformdan gizlemek istiyorsun gibi.
Technopat'da konu silinmez, bir cevabı cevap olarak seçebilirsin, belki moderatörler konuyu kilitleyebilir.Tamam konuyu nasıl silebilirim iyice araştırdım maalesef gizlenmiyormuş.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.