Bu mesajdan bir şey anlamadımGmail kolay ve kullanışlı. Outlook öneririm.
Gmail arayüzü güzel ve kullanışlı. Şahsen ben Outlook öneriyorum anlamında.Bu mesajdan bir şey anlamadımÖneri olarak Gmail.
?Gmail kolay ve kullanışlı. Outlook öneririm.
Gmail kulladınız mı?Gmail arayüzü güzel ve kullanışlı. Şahsen ben Outlook öneriyorum anlamında.
Hocam mesajınız, bildirim sisteminin azizliğine uğramış. Yeni gördüm kusura bakmayın.Gmail.
Ancak Google guvenlik mevzusunu cok cok ciddiye aliyor.
Eger Outlook programini kullanacaksan ve Microsoft Calendar kullanma niyetin varsa, Outlook'tan email hesabi al.
Ornegin bu mesaji yazdigim siraca, Office 365 ile birlikte gelen Outlook ; Gmail'in tum authentication metodlarina destek vermiyor. Biraz takla atman gerekli gmail ile birlikte kullanmak icin.
Ayrica Outlook'daki "Contacts" , hala UTF-8 destegini veremiyor, Turkce karakter iceren kisileri kullanirken problem yasiyorsun. Gmail de boyle bir problem yok. Hatta cogu profesyonel mail programinda olmaz UTF-8 problemi, Microsoft'un sacma sapan politikalari iste.
Eger Microsoft ekosisteminde bulunuyorsan, calistigin kurum ve yaptigin is geregi boyle bir yasantin varsa Outlook daha kolay adaptasyon sagliyor. Gmail'in guvenlik kriterleri ile Microsoft'un kriterleri ayni seviyede degil. ( Biri digerinden daha guvensiz anlaminda demiyorum bunu, sadece farkli politikalarla guvenligi sagliyorlar, ikisi de guvenli )
Diger turlu Gmail.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.