E-posta şifremi unuttum

G0KTÜRK

Decapat
Yer
Türkiye Cumhuriyeti
Daha fazla  
Selamünaleyküm arkadaşlar. E- posta şifremi unuttum bu konu da yardım eder mısınız?

Şifremi unuttum diyorum numaramı değiştirdim için gelen kod eski numarama geliyor kod " bunlara erişimim yok " diyorum bilgileri doğru girdiğim halde hiçbir faydasını görmüyorum maalesef arkadaşlar.

Selamünaleyküm arkadaşlar. E- posta şifremi unuttum bu konu da yardım eder mısınız?

Şifremi unuttum diyorum numaramı değiştirdim için gelen kod eski numarama geliyor kod " bunlara erişimim yok " diyorum bilgileri doğru girdiğim halde hiçbir faydasını görmüyorum maalesef arkadaşlar.

Telefona gelen koda erişiminiz yoksa şifreyi değiştiremezsiniz. Google'a ticket atın. Ama Google yine aynı şeyleri soracağı için yine kurtaramazsınız büyük ihtimal.

@prof. Kemal hiçbir şansım yok mu? Dostum.

@Sleex0x0, @Vorfell

E - posta dediğim, Gmail değil ama Hotmail hesabı.

Zannetmiyorum. Bu yüzden zaten hesabınıza kurtarma e-postası eklemelisiniz. Hesabı kurarken nasıl olsa kaybetmem diyerek eklemiyoruz ama kaybedincede iş işten geçiyor maalesef.

İllegal bir yazılım gibi duruyor. Ama kendi e-postanızın şifresini alacaksanız deneyin ama yine de ben bulaşmazdım bu yazılıma. E-postanızdaki bilgiler çok önemli mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00