Oradan sızdırılmış olabilir. Veya e-postanızı bilen bir kişi de yapmış olabilir.YouNow canlı yayın sitesi tarafından sızdırılmış.
Sanırsam konunuz daha onaylanmamış. Onaylandığında bakacağım.
Kötü değil sanırsam.yanlış ss'i atmışım , şimdi düzelttim.
Konuyu onaylamadılar anlamadığım bir şekilde sebebini bilmiyorum.Oradan sızdırılmış olabilir. Veya e-postanızı bilen bir kişi de yapmış olabilir.
Sanırsam konunuz daha onaylanmamış. Onaylandığında bakacağım.
Kötü değil sanırsam.
Evet, iyi haber. Instagram'ın verileri indirme özelliği ile hesabın bütün verilerini indirdim yaklaşık 30 telefon numarası ve IP adresle beraber bütün dosyalar elimde.Merhaba, yaklaşık 10 yıldır kullandığım kişisel Gmail hesabıma son 2 ayda biri Instagram, birisi de TikTok olmak üzere 2 bildirim geldi. Benim e-posta adresimi kullanarak hesap açmışlar. TikTok bildirimi geldiğinde bu hesap bana ait değil diyerek açılan TikTok hesabından e-postamı kaldırdım. Bugün Gmail spam kutusunu gezerken bir de baktım ki Instagram hesabı da açılmış. Bu sefer TikTok gibi e-postayı kaldırmadım ve direkt açılan Instagram hesabıyla şifremi unuttum diyerek mailime şifre yenileme bağlantısı aldım.
Instagram hesabını ele geçirdikten sonra fark ettim ki bu hesap yeni değil. 2019 yılında birkaç kişiyle sohbet edilmiş, tahminimce mevcut olan bir Instagram hesabına benim e-postamı eklemiş ve Instagram hesabını tamamen temizlemiş. Giriş yapılan cihazlar ve arama geçmişi dahil olmak üzere her şeyi temizlemiş. Tahminimce normal birisinin hesabı çalınarak benim e-posta adresim eklenmiş ve kullanıcı adı değiştirilmiş. Şimdi asıl sorum şu: Bahsi geçen e-posta adresimi hiçbir şekilde kimseyle paylaşmadım.
Tabii ki bunca zamana kadar, çoğu uygulamaya(güvenilirliği kanıtlanmış) Google hesabı ile giriş yaptım. Sayısız siteye bu e-posta ile hesap oluşturdum. Büyük ihtimal aralarından birisi patlayınca internete sızan e-postaları stoklayan birisi tarafından sosyal medya hesabı açmak için e-postam kullanılıp duruyor.(yemek sepetinden şüpheleniyorum) sizce bu e-postalara nereden erişiyorlar, güvenlik açısından bana bir sorun çıkartır mı? Google'ın bütün güvenlik ayarları açık. SMS+Google güvenlik ekranı koruması açık.
Evet, iyi haber. Instagram'ın verileri indirme özelliği ile hesabın bütün verilerini indirdim yaklaşık 30 telefon numarası ve IP adresle beraber bütün dosyalar elimde.Bitlis'ten birisi 2019 yılında benim e-postam ile Instagram hesabı açmış. Amacını anlamadım ama neyse.
Suç teşkil edecek bir durum yok galiba, bilmiyorum. Babasının telefon numarası falan düştü elime arasam mı acabaPeki ne yapacaksın.
Suç teşkil edecek bir durum yok galiba, bilmiyorum. Babasının telefon numarası falan düştü elime arasam mı acaba![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.