E postam üzerinden hesap oluşturuldu

Eren Çakal

Hectopat
Daha fazla  
Konuyu hangi bölüme yazacaktım bilmiyorum ama yardımda ihtiyacım olduğundan buraya yazıyorum, scooby adlı e scooter kiralama uygulamasından e postam üzerinden hesap oluşturulmuş, WhatsApp üzerinden desteğe yazdım ama cevap gelmedi. Ne yapmam gerekiyor?

Ne yapmanız gerektiğini bilmiyorum ama aklımdaki bazı şeyleri yazayım belki destek olur. Baktığım kadarı ile mobil üzerinden giriş yapılıyor mobil üzerinden giriş yapmayı deneyin eğer şifre falan sorarsa e-postanıza mail atmasını isteyebilirsiniz. Çok emin değilim ama herhalde ayarlar kısmında veya varsa hesap ayarları kısmından hesabı sil seçeneği olabilir. Bunlar tahminim doğruda çıkabilir yanlışda çıkabilir.

Ne yapmanız gerektiğini bilmiyorum ama aklımdaki bazı şeyleri yazayım belki destek olur. Baktığım kadarı ile mobil üzerinden giriş yapılıyor mobil üzerinden giriş yapmayı deneyin eğer şifre falan sorarsa e-postanıza mail atmasını isteyebilirsiniz. Çok emin değilim ama herhalde ayarlar kısmında veya varsa hesap ayarları kısmından hesabı sil seçeneği olabilir. Bunlar tahminim doğruda çıkabilir yanlışda çıkabilir.

Artı olarak bu e-posta adresinede mail atın. Wp bakmıyor olabilirler.

destek@scoobyturkiye.com

Technopat Haberler

Geri
Yukarı