E-postanın hangi sitelere kayıtlı olduğu görülebilir mi?

NoobEller

Kilopat
Katılım
20 Kasım 2017
Mesajlar
2.813
Makaleler
1
Çözümler
7
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba. e postam hangi sitelere kayıtlı öğrenmek istiyorum. İlk epostam ve hâlâ aktif olarak kullandığım bir e-posta. Yalnız epostam eski olduğu için birçok siteye kayıt olmuşluğum var. İçerisine saçma sapan sitelerde dahil. (+18'den bahsetmiyorum.) E-postam hangi sitelere kayıtlı nasıl görebilirim? Eğer görmemin mümkünatı yoksa bildiğim tüm hesaplarımı yeni e-posta adresime geçirip temiz bir epostadan kullanıma devam edeceğim.
 
Merhaba. E postam hangi sitelere kayıtlı öğrenmek istiyorum. İlk epostam ve hâlâ aktif olarak kullandığım bir e-posta. Yalnız epostam eski olduğu için birçok siteye kayıt olmuşluğum var. İçerisine saçma sapan sitelerde dahil. (+18'den bahsetmiyorum.) E-postam hangi sitelere kayıtlı nasıl görebilirim? Eğer görmemin mümkünatı yoksa bildiğim tüm hesaplarımı yeni e-posta adresime geçirip temiz bir epostadan kullanıma devam edeceğim.

Hocam merhaba. E-posta adresiniz Google Gmail ise görebilirsizin.
 
Hocam merhaba. E-posta adresiniz Google Gmail ise görebilirsiniz.
Merhaba. E-posta adresim hotmail.com uzantılı bir e-posta. Aktaracağım e-posta gmail.com uzantısını kullanıyor. Yani şu an kullandığım e-posta Google Gmail değil. Hotmail uzantılı olduğu için görmem imkansız mı?
 
Merhaba. E-posta adresim hotmail.com uzantılı bir e-posta. Aktaracağım e-posta gmail.com uzantısını kullanıyor. Yani şu an kullandığım e-posta Google Gmail değil. Hotmail uzantılı olduğu için görmem imkansız mı?
Microsoft forumda buna kendileri üzerinden mümkün olmadığını söylüyor ama size tarif edicem bir bakın derim.
Google hesabınızı açın > güvenlik sekmesi > şifre yönetici bulunmakta oradan bakabilirsiniz
Yanlışlık yapmadıysam böyle bakılıyor.
 
Microsoft forumda buna kendileri üzerinden mümkün olmadığını söylüyor ama size tarif edeceğim bir bakın derim.
Google hesabınızı açın > güvenlik sekmesi > şifre yönetici bulunmakta oradan bakabilirsiniz.
Yanlışlık yapmadıysam böyle bakılıyor.
Burayı biliyorum. Ve kontrol ettim ama burada kayıt olduğum bütün siteler bulunuyor mu? Yoksa sadece şifresini kaydetmek istediğim siteler mi? Galiba yeni e-postaya geçirmek en temizi. Yeni bir başlangıç. :D
 
Kayıtlı olduğunuz çoğu site gözüküyor diye biliyorum.
Şifre kayıt talimatı vermediğim siteler gözükmüyor. Veyahut şifre kaydına ret cevabı verdiğim sitelerde gözüküyor. Ama hiçbir talimat vermediğim siteler gözükmemekte. 150 tane vesaire site bulunuyor en iyisi yeni epostaya aktarım yapmak. Biraz zorlanacağım ama yapacak bir şey yok. :D Son bir sorum var. Ben Hotmail uzantılı e-postamı nasıl kapatacağım. Kapattığım zaman ne olursa olsun bütün üyeliklerim gitsin istiyorum. Yani direkt bu e-posta adresi imha olsun.
 
Şifre kayıt talimatı vermediğim siteler gözükmüyor. Veyahut şifre kaydına ret cevabı verdiğim sitelerde gözüküyor. Ama hiçbir talimat vermediğim siteler gözükmemekte. 150 tane vesaire site bulunuyor en iyisi yeni epostaya aktarım yapmak. Biraz zorlanacağım ama yapacak bir şey yok. :D son bir sorum var. Ben Hotmail uzantılı e-postamı nasıl kapatacağım. Kapattığım zaman ne olursa olsun bütün üyeliklerim gitsin istiyorum. Yani direkt bu e-posta adresi imha olsun.

Hesaplar kapanmaz sitelerdeki onlarında tek tek silmen gerekiyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı